Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.03.2019

Horeca ABC-10 viesmīlības noteikumi

1. Ievēro savu viesi
2. Radi pozitīvu iespaidu, esi laipns un izpalīdzīgs
3. Izrādi interesi 
4. Attaisno klienta cerības
5. Atvieglo klienta lēmumus
6. Izvairies pārkāpt klienta neizteikto cenu limitu
7. Radi klientam patīkamas atmiņas
8. Ievēro! Klients atcerēsies ne tikai patīkamo, bet arī slikto pieredzi
9. Ja gadās kļūda,  risini to pirmais, un  negaidi vai  klients to pamanīs
10. Atcerieties savu viesi, lai nākamreiz spētu viņu sveicināt jau personīgi

















  

Saistītie raksti

Lielākās vīna ražotājvalstis pasaulē
Kādus produktus vislabāk ēst, lai sagatavotu organismu gada vēsajam laikam
Viļņas Kaziuko gadatirgus: amatnieku un dažādu tautu kulinārijas festivāls
Skats nākotnē: Marcello Trentini par kontrastu virtuvi
Vai bioloģiskie produkti ir vērtīgāki?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts