Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

13.05.2019

Restorānā Avalon jauna un ar līdz šīm nebijušiem produktiem A la carte

Šī gada pavasarī viesnīcas AVALON HOTEL & Conferences restorāns saviem viesiem un sadarbības
partneriem paziņo par patīkamām pārmaiņām – ir tapusi jauna ēdienkarte
(https://hotelavalon.eu/restorans/lv), kurā pieejami vairāk nekā 30 dažādi ēdieni. Tās daudzveidība patīkami pārsteigs ikvienu gardēdi.

Restorāna Avalon À la carti veidojis šefpavārs Egils Grīnfelds, kurš jauno ēdienkarti veidojis Eiropas virtuves stilā, protams, neaizmirstot latviešu nacionālos ēdienus, kas pasniegti īpašā stilizētā veidā, lai iepriecinātu ikvienu viesi. 

À la cartes plašais ēdienu klāsts ļauj nobaudīt jaunas garšas, jo šajā ēdienkartē atrodamas vēl nebijušas produktu kombinācijas, kas īpašu baudījumu radīs pat pašiem izsmalcinātākajiem gardēžiem – piemēram, tādi produkti kā zilā haizivs, burrata siers, paipala, brieža gaļa, sarkano lēcu pasta un, protams, jau par restorāna klasiku un favorītēdienu kļuvušajiem Cēzara salātiem, ķirbju-cidoniju krēmzupu un karameļu Creme Brulee.

Egils Grīnfeldsmradoši un ļoti meistarīgi izmanto jaunākās tendences gastronomijas pasaulē, apvienojot tās ar uzkrātajām zināšanām, degsmi un kaislību, kā rezultātā pagatavotais ēdiens ir īsts mākslas un garšas meistardarbs.

Restorāns Avalon ir kustības Brīvs no ĢMO (brīvs no ģenētiski modificētas pārtikas) dalībnieks, kas ēdieniem garantē dabīgu izcelsmi  un garšu, ka arī ir sertificēts Zaļās atslēgas biedrs, ņem dalību lielākajos Rīgas restorānu pasākumos, apkalpo izbraukuma banketus un konferences.

Nāc un nobaudi jauno restorāna Avalon À la carte. 
Vairāk informācijas un ēdienkartes - https://hotelavalon.eu/restorans/lv

Galdiņu rezervācija pa tālr.: 26648598; 67169999 vai 
e-pasts: restaurant@hotelavalon.eu



Galerija

  

Saistītie raksti

Galda piederumi: kura dakšiņa salātiem, kura – desertam?
Viesnīcu klasifikācija atkarībā no to sniegto pakalpojumu klāsta
Nespresso Professinal- gardākā kafija
Vasaras ogu kalendārs
Astoņas lietas, kas jāzina par vēlajām brokastīm jeb „brunch”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts