Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

17.01.2019

Pavāra profesijas virsotne – Bocuse d'Or konkurss

Pavāru klubs turpina semināru sēriju, kur uzmanības centrā ir pavāru stāsts par unikālo pieredzi, kuru ir jāizgaršo praktiski, to nevar iegūt internetā.
Katru reizi pie mums viesosies pavārs, kas dalīsies pieredzē, iesaistīs viesus kopā gatavošanā, stāstīs un rādīs foto un video materiālus par savu pieredzi, kā arī servēs vakariņas ar pieskaņotiem vīniem. 
Pavārus uzņem Promo Chash&Carry Gastro studijas viesmīlīgās telpas, tā pārtikas produktu un dzērienu sortimentu izmantosim ēdienu gatavošanā un jaunās trauku kolekcijas ēdienu servēšanā.

Svarīga vakara sastāvdaļa ir profesionālā un moderna Electrolux virtuves tehnika, kuru izmantos ēdienu gatavošana un Svetlana Riškova stāstīs interesantus faktus par jaunumiem tehnikas pasaulē un profesionālus padomus par tehnikas izmantošanu, kuri palīdz efektīvāk un ekonomiskāk organizēt pārtikas uzņēmumu ikdienas darbu.



Šoreiz pie mums viesosies Igaunijas restorāna SŌE šefpavārs Pāvels Gurjanovs, kurš dalīsies pieredzē par piedalīšanos pasaules prestižākajā pavāru konkursā.


Pavāra profesijas virsotne – Bocuse d'Or konkurss

24.01.19. plkst. 15.00–20.30. 

Promo Cash&Carry Gastro studijā, 2. stāvā, Ieriķu ielā 7d, Rīgā.

Semināra plāns:

-15.00–16.00 Sagaidīšanas dzēriens un amuse bouche, sarunas par Bocuse d’Or.  
-16.00–17.30 Kopā gatavošana, Electrolux iekārtu un inventāra izmantošanas profesionālie padomi. 
-17.30–18.00 Pārtraukums.
-18.00–20.30 5 kārtu Bocuse d’Or ēdienkarte ar Prosecco un 3 glāzēm vīna. Draudzīga atmosfēra un sarunas.

Semināra valoda: krievu/angļu, pēc nepieciešamības ar tulkojumu uz latviešu valodu.
Cena: 55,00 EUR/pers., Pavāru kluba biedriem 45,00 EUR/pers.

Pieteikšanās līdz 21.01.19., azvirgzdina@gmail.com, mob. 26200015. 
Jautājumi par semināra saturu un organizāciju  sr@prolux.lv, mob. 29238453.



















  

Saistītie raksti

Zināms kurš pārstāvēs Igauniju Bocuse d'Or finālā 2020 gadā
Uztura mācība- 5 veselīgi produkti, kurus jāēd ar mēru
1. novembris plkst. 12:00 Pavārkurss ar Andreju Meirānu-Pieci dažādi veidi kā mājās pagatavot jūras veltes
Mētras - gardām maltītēm un veselībai
Klasiskie bārmeņi darba tirgū ir pieprasīta profesija


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts