Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.08.2023

Konkurss par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024



Oficiāla konkursa atklāšana un ēdienu prezentācija Riga Food 2023 ietvaros 9. septembrī no plkst. 13.00. Nāc un atbalsti Bocuse dOr dalībniekus, kuri cīnīsies par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024. gada martā.

Konkursu atbalsta Franču vēstniecība Latvijā un Franču institūts.

  

Saistītie raksti

Medus kūka (recepte)
Mētras - gardām maltītēm un veselībai
RTAB aicina uz otro tūrisma nozares vebināru
Atklāta intervija ar bārmeņu Guru – Andri Reizenbergu
Dārzeņi un augļi ikdienas ēdienkartē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts