Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.08.2023

Konkurss par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024



Oficiāla konkursa atklāšana un ēdienu prezentācija Riga Food 2023 ietvaros 9. septembrī no plkst. 13.00. Nāc un atbalsti Bocuse dOr dalībniekus, kuri cīnīsies par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024. gada martā.

Konkursu atbalsta Franču vēstniecība Latvijā un Franču institūts.

  

Saistītie raksti

Zaļā nedēļa Berlīnē, 2021. gada 20.-21. janvārī tiešraidē
Bumbieri karstvīnā- Taizemes zupa (recepte)
Vēl var pieteikties dalībai 6.Eiropas Lauku tūrisma kongresā
Daži fakti par šampanieti
SIA ARKOLAT uzlabo servisu HoReCa nozares uzņēmumiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts