Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.08.2023

Konkurss par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024



Oficiāla konkursa atklāšana un ēdienu prezentācija Riga Food 2023 ietvaros 9. septembrī no plkst. 13.00. Nāc un atbalsti Bocuse dOr dalībniekus, kuri cīnīsies par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024. gada martā.

Konkursu atbalsta Franču vēstniecība Latvijā un Franču institūts.

  

Saistītie raksti

Ziemassvētku našķis -Lāča ķepiņas
Uztura mācība- Piena produkti un produkti, kuriem pievienoti augu tauki
12.marts 18:00 Pavārkurss. Gruzijas virtuve Latvijas šefpavāra acīm
Sadarbības paplašināšana un iespēju īstenošana konferencē -Ziemeļvalstu darījumu tūrisma iespējas Baltijā
Veselīgs dzīvesveids


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts