Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.08.2023

Konkurss par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024



Oficiāla konkursa atklāšana un ēdienu prezentācija Riga Food 2023 ietvaros 9. septembrī no plkst. 13.00. Nāc un atbalsti Bocuse dOr dalībniekus, kuri cīnīsies par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024. gada martā.

Konkursu atbalsta Franču vēstniecība Latvijā un Franču institūts.

  

Saistītie raksti

Ziemassvētki tuvojas! "Zilver vīndarītavas" produkcijas piedāvājums Ziemassvētkiem
Zaļajā tējā cepts lasis no Džeimija Olivera recepšu krājumiem (recepte)
MULTIPACK piedāvā ekoloģiskos traukus pārtikas līdzi ņemšanai
Nils Matisons: Nodrošinām drošu darbību ar kases aparātiem
Džeimija Olivera pildītais Ziemassvētku tītars ar mērci


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts