Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.08.2023

Konkurss par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024



Oficiāla konkursa atklāšana un ēdienu prezentācija Riga Food 2023 ietvaros 9. septembrī no plkst. 13.00. Nāc un atbalsti Bocuse dOr dalībniekus, kuri cīnīsies par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024. gada martā.

Konkursu atbalsta Franču vēstniecība Latvijā un Franču institūts.

  

Saistītie raksti

Sadarbības paplašināšana un iespēju īstenošana konferencē -Ziemeļvalstu darījumu tūrisma iespējas Baltijā
17 fakti par viskiju
Šampinjoni
Pavasarī iesakām vairāk ēst maurlokus (recepte)
Marta mēneša tēma- Francija. Francijas garša


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts