Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2021

Pavāru klubs tiekas ar produktu kvalitātes konkursa 2020 zelta diploma ieguvējiem

Patīkamā gaisotnē, Lielozolu mājās norisinājās Novada garšas un Pavāru kluba tikšanās ar produktu kvalitātes konkursa 2020 zelta diploma ieguvējiem.

Galerija

  

Saistītie raksti

Horeca ABC – Uzskaites un vadības sistēmas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
15. decembris Sergeja Šipurova kurss krievu valodā. Dažādas jēru pagatavošanas receptes
Četras pārsteidzošas mērces grila ēdieniem
7 padomi no vīnziņa Raimonda Tomsona
Pavasara Rīgas Restorānu nedēļa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts