Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.11.2013

Ķirsons Māja no šodienas piedāvā jaunumu - kompleksās vakariņas

Pēdējos gados ļoti populāras ir kļuvušas biznesa pusdienas, ko piedāvā teju katra ēdināšanas iestāde. No šodienas, 11.novembra, Ķirsons Māja bistro piedāvā jaunumu – kompleksās vakariņas jeb pamatēdienu, desertu un tēju par ļoti izdevīgu cenu 2,46 LVL. Vakariņu komplektu iespējams paēst uz vietas vai paņemt līdzi uz mājām.

„Nereti dzirdēts, ka mūsdienu straujajā dzīves ritmā dienas beigās cilvēki ir tā pārguruši, ka tiem nav ne laika, ne vēlēšanās kaut ko gatavot, kas bieži beidzas ar to, ka tiek iegādātas kādas ātrās uzkodas pa ceļam uz mājām. Taču arī vakariņās būtu jāēd sabalansēts, kvalitatīvs, mājas ēdiens, tāpēc nolēmām tradicionālo biznesa pusdienu vietā piedāvāt izdevīgu vakariņu komplektu,” komentē Gunārs Ķirsons, Ķirsons Māja īpašnieks.

Jaunais vakariņu komplekts būs pieejams katru dienu no plkst.18.00-21.00 Ķirsons Māja, Stirnu ielā 32, bistro, kas atrodas pagrabstāvā. Komplekta cena ir 2,46 LVL un tajā ietilpst pamatēdiens, dzēriens un deserts. Katru dienu piedāvājums būs mainīgs. 

Šīs nedēļas Ķirsons Māja vakariņu komplekta piedāvājums:
Pirmdiena 11.11.
Grilēta vistas fileja ar tvaikotiem dārzeņiem un šampinjonu mērci
Piparmētru tēja ar apelsīnu
Cepts ābols ar vaniļas mērci 

Otrdiena 12.11.
Tītara gaļas kotlete ar basmati rīsiem un mango mērci
Biezpiena karameļu deserts
Piparmētru tēja ar ingveru

Trešdiena 13.11.
Boloņas mērce ar pupiņām un pastu Spageti
Vaniļas krēms ar ogu mērci
Piparmētru tēja ar laimu

Ceturtdiena 14.11.
Vārīti Sibīrijas pelmeņi ar krējumu un zaļumiem
Biezpiena plātsmaize
Piparmētru tēja ar zemenēm

Piektdiena 15.11.
Sacepums ar gaņu un sieru
Šokolādes krēms ar mango mērci
Piparmētru tēja ar dzērvenēm

Vakariņu komplektu iespējams paēst uz vietas vai arī ņemt līdzi uz mājām.

  

Saistītie raksti

KOKTEIĻU AKADĒMIJA
Latgales tūrisma potenciāls netiek izmantots pietiekami
Horeca.lv ABC - Garšvielu tirgus Latvijā
Degustācijas- Rundāles gardumi no 19.03-25.03.
Krēms brulē Lieldienām


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts