Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

04.07.2017

Kvalifikācijas apliecinājums – panākumu stūrakmens


Dzīves laikā mēs katrs apgūstam dažāds zināšanas, prasmes un iemaņas. Dažreiz hobijs pāraug pamatnodarbē, talants – profesijā un vēlme apliecināt sevi – panākumu stāstā.

Pateicoties pašiniciatīvai, darbavietas organizētām apmācībām, dažādām pilnveides nodarbībām un ilgstošai pieredzei, iespējams kļūt par lielisku sava amata pratēju. Tomēr jāņem vērā, ka  daudzās nozarēs ir noteikta obligāta prasība darbiniekiem - viņa kvalifikāciju un profesionālo izglītību apliecinošs dokuments.

Šāda apliecinājuma nozīme nākotnē tikai palielināsies - iespēja uzrādīt valsts atzītu kvalifikācijas dokumentu paaugstina darbinieka konkurētspēju gan Latvijā, gan ārvalstīs. Kvalifikācijas apliecinājums nostiprina pārliecību par stabilitāti darbavietā, profesionālo pašapziņu, kā arī atvieglo daba meklējumus un dalību dažādos projektos un citās aktivitātēs, kur kvalifikāciju apliecinošs dokuments ir obligāta prasība.

Ko darīt?
Jau kopš 2012. gada mācību centrs „BUTS” sniedz iespēju interesentiem kārtos Ārpus Formālās izglītības kvalifikācijas eksāmenus visā Latvijā. Veiksmīgi nokārtojot valsts eksāmenu, kurā piedalās neatkarīga vērtētāju komisija, šo apliecinājumu iespējams iegūt īsā laikā.

Ārpus Formālais eksāmens ļauj iegūt valsts atzītu profesionālās kvalifikācijas apliecinājumu, nokārtojot kvalifikācijas eksāmenu 1 dienas laikā. Šo iespēju labprāt izmanto tie sava amata pratēji, kuri ir kompetenti attiecīgajā nozarē, bet dažādu apstākļu dēļ nevar uzrādīt attiecīgās kvalifikācijas apliecinājumu.

Par eksāmenu un konsultāciju datumiem, norisi, kā arī sagatavošanas kursiem aicinām interesēties mācību centra „BUTS” filiālēs un nodaļās visā Latvijā.

Aktuālās profesijas, kurās iespējams kārot Ārpus Formālās izglītības kvalifikācijas eksāmenu:
 Pavārs
 Konditors
 Viesmīlības pakalpojumu speciālists
 Tūrisma informācijas konsultants


Sīkāka informācija:
Tālrunis: 67221736
E-pasts:  info@buts.lv 
www.buts.lv

  

Saistītie raksti

Mandeļu kūka (recepte)
Vakars Argentīnas izcilo vīnu cienītājiem
Metos profesionālo virtuves iekārtu izpārdošana
Degustācijas- Rundāles gardumi no 19.03-25.03.
Patiesība par ledu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts