Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

09.12.2012

15. decembris Sergeja Šipurova kurss krievu valodā. Dažādas jēru pagatavošanas receptes

15. decembris plkst. 18:00 Sergeja Šipurova kurss krievu valodā. Dažādas jēru pagatavošanas receptes


Pasaulē daudzās valstīs jērs ir galvenais kulinārijā izmantotais gaļas produkts. Arī Latvijā arvien vairāk popularitāti gūst jēra gaļas izmantošana mājas ēdienu gatavošanā. Kā pareizi izvēlēties jēra gaļu, kā jēri iedalās, ko vislabāk gatavot un kādas piedevas un mērces izmantot. To visu šajā kursā mums stāstīs, rādīs un pieredzē dalīsies izcilais šefpavārs Sergejs Šiporovs. Cena 30Ls

 

16. decembrī plkst. 13:00 Bērnu Ziemassvētki

 

Inga Kalniņa kā parasti kopā ar Viesistabas Kazarmās mazajiem viesiem gatavos dažādus svētku gardumus sev un savām ģimenēm. Cena 20Ls


17. decembrī plkst. 18:00 Šefpavāra Kārļa Roberta Celma kurss Dienvidamerikas garšas


Šajā kursā atraktīvas, Sietlā dzimušais šefs stāstīs, rādīs un atļaus nogaršot dažādus ēdienus no Dienvidamerikas. Dalīsies savā pieredzē un zināšanās, kuras ieguvis mācoties Kalifornijas Cordon Bleu kulinārajā akadēmijā. Kursa cena 30 Ls


27. decembris 18:00 Vīnziņa Ginta Sniedzes speciālā degustācija Pa Ruma izcelsmes pēdām


 Ruma vēsture ir tikpat nozīmīga un sena kā cukura vēsture. Cik vien ilgi cilvēki ir ražojuši cukuru, izmantojot cukurniedres, tik ilgi ir ticis gatavots šis spirtotais dzēriens ar saldo garšu, kurš sākotnēji kalpoja kā zāles pret dažādām tropu slimībām. Pasaules apceļotāji cukurniedri ir atklājuši un veduši no vienas vietas uz otru, meklējot tai vislabvēlīgākos augšanas apstākļus, tāpēc rums var nākt no ļoti dažādām teritorijām un reģioniem. Karību salu reģions ir izrādījies viens no veiksmīgākajiem cukurniedru audzēšanā un arī ruma ražošanā, no šejienes arī interesantākais un kvalitatīvākais rums. Par to un daudz ko citu Ginta Sniedzes aizraujošajā degustācijā. Piemeklēsim arī atbilstošus eksotiskus ēdienus. Cena 35Ls


5. janvāris Plkst. 18:00 Jaunākās Veģetārās virtuves receptes. Šefpavārs Sergejs Šipurovs. Kurss krievu valodā

 

Šefs piedāvās kādas no savām ļoti interesantajām un izsmalcinātajām receptēm, šoreiz izvēloties ēdienus no tik populārās veģetārās virtuves. Lieliska meistarklase, lai smeltos jaunas idejas kā dažādot veģetāro ēdienkarti. Cena 25Ls

 

7. janvāris plkst. 18:00 Francijas konditorejas klasika ar Ingu Kalniņu un Reini Čerņajevu


Šoreiz gatavosim īstos klasiskos franču desertus: peldošās salas, bumbierus Belle Helene, klasisko rīsu pudiņu ar melnajiem rīsiem un mandeļu pienu, ziemai piemērotās greipfrūtu tartes ar olbaltuma cepurīti. Kursa cena 25 Ls


9. janvāris plkst. 18:00 Vīna vakariņas Venēcijas vīnu pasaulē ar vīnzini Gintu Sniedzi

 

Venēcija ir ne tikai ar spilgtu vēsturi apveltīts reģions Ziemeļaustrumu Itālijā, bet arī viens no lielākajiem kvalitatīva vīna ražotājiem valstī. Lai gan sarkanvīns tiek ražots vairāk, Venēcijas baltvīns ir plaši pazīstams ar savu kvalitāti un šajā reģionā tiek ražots pasaulē pazīstamais Soave vīns. Šis reģions ir mājvieta arī tādiem ļoti slaveniem vīniem kā Bardolino, Valpolicella un Amarone. Šajā vakarā kopā ar Gintu Sniedzi viesosimies Venēcijas vīnu pasaulē un baudīsim tipisku Itālijas maltīti kopā ar šiem slavenajiem vīniem. Kursa cena 30Ls

12. janvāris plkst. 13:00 Jaunumi viesību uzkodās kopā ar Jāni un Maiju Kairiem

 

Lai gan lielais svinību laiks ir galā, šajā reizē konditorejas meistari dalīsies ar jaunām receptēm un iespējām uzmeistarot jaukas, interesantas un veselīgas viesību uzkodas arī ziemā no produktiem, kuri ir pieejami mūsu veikalos. Kursa cena 25Ls

 

14. janvāris plkst. 18:00 Suši gatavošanas klasika ar Hotel Bergs virspavāru Gati Grosbergu

 

Šajā kursā apgūsim suši gatavošanas pamatus. Sapratīsim kā pagatavot suši rīsus. Noskaidrosim kādi ir klasiskie suši veidi un kādas sastāvdaļas tiem nepieciešamas. Paši gatavosim dažādus klasiskos suši un, protams, tos arī nogaršosim. Kursa cena 25 Ls

 

16. janvāris plkst. 18:00  Itālijas klasiskie ēdieni ar Gintu Kleinu un Normundu Šaiteru

 

Ilggadīgais restorāna Monte Rosso šefpavārs kopā ar Viesistabas šefu Normundu Šaiteru dalīsies savā daudzu gadu pieredzē, gatavojot klasiskos itāļu ēdienus. Piemeklēsim atbilstošus itāļu vīnus. Cena 25Ls

 

19. janvāris plkst. 18:00 Dažādas jaunas zivju sagatavošanas receptes ar Reini Čerņajevu

 

Jaunais un ļoti talantīgais Viesistabas virspavārs ir krājis pieredzi gan ārzemju restorānos, gan arī pie slavenajiem Latvijas šefpavāriem Laura Aļeksējeva, Normunda Šaitera un Heinriha Erharda, tagad dalīsies ar savu pieredzi ar Viesistabas viesiem gatavojot mūsdienīgas un veselīgas zivju receptes. Cena 25Ls

 

26. janvāris plkst. 18:00 Jūras veltes ar Sergeju Šipurovu. Kurss krievu valodā

 

Šajā reizē izcilais šefpavārs Sergejs Šipurovs gatavos dažādas jūras veltes kopā ar Viesistabas viesiem. Iepazīsim dažādas interesantas receptes un baudīsim ēdienus kopā ar piemērotiem vīniem. Cena 30Ls

 

28. janvāris plkst. 18:00 Āzijas virtuves variācijas ar Normundu Šaiteru

 

Pēc maza pārtraukuma pie Viesistabas viesiem atgriežas Āzijas virtuves variācijas šefpavāra Normunda Šaitera izpildījumā. Šefs atkal demonstrēs savas izcilās garšas un praktiskos padomus kā sagatavot dažādus Āzijas ēdienus ar Latvijā nopērkamiem produktiem. Cena 30Ls

 

30. janvāris plkst. 18:00 Sergejs Šipurovs ar Vidusjūras virtuvi

 

Pēc iepriekšējā ļoti veiksmīgā kursa šefpavārs Sergejs Šipurovs atgriežas pie Vidusjūras specialitātēm un iepazīstinās ar dažādām klasiskām Vidusjūras valstu: Spānijas, Itālijas un Grieķijas receptēm. Cena 30Ls

 

Kursi notiek:

Viesistabā Kazarmās

Jēkaba Kazarmās 2b – otrajā stāvā

Torņa ielā 4, LV-1050, Rīgā

Pieteikšanās:

Telefoni: 27003849, 27039379, 26272179

E-pasti: kristine@macibucentrs.com, kaspars@macibucentrs.com, agate@macibucentrs.com

Apmaksas kārtība:

Par kursiem iespējams norēķināties veicot pārskaitījumu pirms kursa vai arī skaidrā naudā un ar karti uz vietas pie mums Viesistabā.

Grupām lielākām par trīs personām priekšapmaksa obligāta.

Lai saņemtu atlaides par nodarbību ciklu, nodarbības jāapmaksā pilnībā.

Rezervējot un apmaksājot vairāk nekā 3 nodarbības ar vienu maksājumu, tiks piemērota 10% atlaide.

  

Saistītie raksti

Sāls kažokā cepta biete (recepte)
KAS ĪSTI IR ROZĀ VĪNS VAI SĀRTVĪNS?
Desertu receptes Valentīna dienai
Bērzu sula un interesanti eksperimenti tējas gatavošanā. Recepte.
Pasākums gardēžiem- Rīgas svētku restorāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts