Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

03.09.2014

Kursi- no septembra līdz novembrim Pasaules klasiskie ēdieni Viesistabā ar šefpavāru Raiti Ivanovu

Pasaules klasiskie ēdieni Viesistabā ar šefpavāru Raiti Ivanovu



























Kursu cenā ietilpst:

·         Sagaidīšanas dzēriens

·         Šefpavāra vai vīnziņa vadīta praktiska nodarbība ar visu dalībnieku līdzdarbošanos

·         Visa nepieciešamā aprīkojuma un inventāra izmantošana

·         Pierakstu materiāls

·         Visu ēdienu degustācija (pusdienas vai vakariņas, atbilstoši kursu programmai)

·         Ēdienu un dzērienu serviss

·         Citronūdens visu kursu laiku

·         Atbilstošu vīnu vai citu dzērienu degustācija (degustācijas apmērā)

·         Tēja vai kafija

·         PVN

Vispārīga informācija

·         Dāvanu kartes pieejamas uz visiem kursiem.

·         Pērkot 3 kursus un vairāk atlaide 10% (maksājot vienā maksājumā).

·         Viesistabas Kluba biedriem pieejama kluba biedra atlaide, katrā gadījumā tā ir individuāla. Ja vēlaties noskaidrot savas atlaides lielumu, lūdzu jautājiet!

·         Lūdzam informēt par alerģijām vai diētām vismaz divas dienas pirms kursa, lai mēs varētu nodrošināt īpašo vēlmju realizāciju.

·         Mums ir svarīgs Jūsu viedoklis! Esam priecīgi par visa veida atsauksmēm, lai uzlabotu savu piedāvājumu un kursu realizācijas kvalitāti. Nekautrējieties rakstīt vai zvanīt, un mēs ar pateicību uzklausīsim visus komentārus, kritiku un ierosinājumus!

Norises vieta un pieteikšanās:

Koncepta restorāns “Viesistaba” Blaumaņa ielā 10, LV-1011


Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv
     

  

Saistītie raksti

Skats nākotnē: Marcello Trentini par kontrastu virtuvi
Flair bartending – apbrīnojama spēja aizraut
Padomi vasarīgu kūku pagatavošanai un trīs gardas receptes
„Džeimija Olivera mājas receptes” – no sirds gatavots ēdiens (receptes)
Kursu kalendārs Viesistaba KKazarmās septembris/oktobris


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts