Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.03.2019

Rīgas restorānu nedēļa no 22.-28. aprīlim

No 22.- 28. aprīlim Rīgas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja baudīt sezonas labākos ēdienus, kurus pagatavojuši pieredzējuši un novatoriski šefpavāri.

Rīgas restorānu nedēļas laikā būs īpašs piedāvājums par pieejamu cenu 15-20 eiro apmērā par trīs ēdienu kārtām.



  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts