Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.03.2019

Rīgas restorānu nedēļa no 22.-28. aprīlim

No 22.- 28. aprīlim Rīgas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja baudīt sezonas labākos ēdienus, kurus pagatavojuši pieredzējuši un novatoriski šefpavāri.

Rīgas restorānu nedēļas laikā būs īpašs piedāvājums par pieejamu cenu 15-20 eiro apmērā par trīs ēdienu kārtām.



  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts