Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.03.2019

Rīgas restorānu nedēļa no 22.-28. aprīlim

No 22.- 28. aprīlim Rīgas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja baudīt sezonas labākos ēdienus, kurus pagatavojuši pieredzējuši un novatoriski šefpavāri.

Rīgas restorānu nedēļas laikā būs īpašs piedāvājums par pieejamu cenu 15-20 eiro apmērā par trīs ēdienu kārtām.



  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts