Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.04.2023

Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase


Restorānu servisa skolā 11.04.23. norisinājās restorāna Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase. 

Kazaritski 2020. gadā piedalījās Bocuse d'Or Eiropas fināla sacensībās; šobrīd strādā par sous chef Kopenhāgenas restorānā Geranium, kam piešķirtas trīs Michelin zvaignznes. 

Meistarklasē piedalījās pavārmākslas profesionāļi un interesenti.

Pasākumu atbalstīja LIAA, Augļu serviss, Bioforce.


Galerija

  

Vēl ziņas

Cider World Awards un forums
Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts