Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.04.2023

Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase


Restorānu servisa skolā 11.04.23. norisinājās restorāna Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase. 

Kazaritski 2020. gadā piedalījās Bocuse d'Or Eiropas fināla sacensībās; šobrīd strādā par sous chef Kopenhāgenas restorānā Geranium, kam piešķirtas trīs Michelin zvaignznes. 

Meistarklasē piedalījās pavārmākslas profesionāļi un interesenti.

Pasākumu atbalstīja LIAA, Augļu serviss, Bioforce.


Galerija

  

Vēl ziņas

Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem
Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā
Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts