Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.04.2023

Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase


Restorānu servisa skolā 11.04.23. norisinājās restorāna Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase. 

Kazaritski 2020. gadā piedalījās Bocuse d'Or Eiropas fināla sacensībās; šobrīd strādā par sous chef Kopenhāgenas restorānā Geranium, kam piešķirtas trīs Michelin zvaignznes. 

Meistarklasē piedalījās pavārmākslas profesionāļi un interesenti.

Pasākumu atbalstīja LIAA, Augļu serviss, Bioforce.


Galerija

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts