Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.04.2023

Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase


Restorānu servisa skolā 11.04.23. norisinājās restorāna Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase. 

Kazaritski 2020. gadā piedalījās Bocuse d'Or Eiropas fināla sacensībās; šobrīd strādā par sous chef Kopenhāgenas restorānā Geranium, kam piešķirtas trīs Michelin zvaignznes. 

Meistarklasē piedalījās pavārmākslas profesionāļi un interesenti.

Pasākumu atbalstīja LIAA, Augļu serviss, Bioforce.


Galerija

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts