Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.04.2023

Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase


Restorānu servisa skolā 11.04.23. norisinājās restorāna Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase. 

Kazaritski 2020. gadā piedalījās Bocuse d'Or Eiropas fināla sacensībās; šobrīd strādā par sous chef Kopenhāgenas restorānā Geranium, kam piešķirtas trīs Michelin zvaignznes. 

Meistarklasē piedalījās pavārmākslas profesionāļi un interesenti.

Pasākumu atbalstīja LIAA, Augļu serviss, Bioforce.


Galerija

  

Vēl ziņas

Jūrmalā durvis vērusi jauna viesnīca Rixwell Collection Seaside Hotel
Valmiermuižas alus šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu
Šefpavāru atziņas
Pagarināts eko kampaņas termiņš: pieņem pārstrādei virtuves piederumus līdz maija beigām
Investējot 1,3 miljonus eiro, McDonald’s atver jaunu restorānu Latvijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts