Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.01.2023

Mogotel atvēris savu pirmo viesnīcu Siguldā - Rixwell Segevold Hotel

Rīgā bāzētais starptautiskais viesnīcu operators Mogotel Hotel Group janvāra pirmajās dienās pārņēma četrzvaigžņu viesnīcu Latvijas kūrortpilsētā Siguldā. Rixwell Segevold Hotel piedāvā 43 elegantus, komfortablus numurus ar balkoniem un mansarda logiem, SPA zonu ar baseinu un saunu, restorānu un divas konferenču zāles. Plašie numuri ir aprīkoti ar minibāru un darba zonu. Viesnīca atrodas divu kilometru attālumā no pilsētas centra un dažu minūšu brauciena attālumā no Siguldas pils. Rixwell Segevold Hotel ir divpadsmitā viesnīca Latvijā, kuru pārvalda uzņēmums Mogotel. 

Rixwell Segevold Hotel būs otrais reģionālais objekts Mogotel portfelī pēc viesnīcās Jūrmalā. Tieši Siguldu mazāk ietekmē sezonalitāte, ja salīdzina, piemēram, ar Jūrmalu. Te ir pārdomāta tūrisma, kultūras, sporta un lietišķā programma visa gada garumā, tādēļ Mogotel eksperti prognozē augstu pieprasījumu pēc komfortablām naktsmītnēm. Siguldu nereti dēvē par ziemas aktivitāšu centru – pilsētā un tās apkaimē atrodas neskaitāmi slēpošanas centri, kā arī slavenā bobsleja trase, kas atrodas piecu minūšu gājiena attālumā no viesnīcas. No 16. līdz 21.janvārim te notiks viens no Eiropas kausa bobslejā un skeletonā posmiem. 

Turklāt Mogotel aktīvi sadarbojas ar MICE aģentūrām un sporta federācijām, organizējot sportistu izmitināšanu sacensībās un nometnēs, kā arī konferences un korporatīvos pasākumus. Jau patlaban šāds sadarbības formāts ir ļoti pieprasīts. 

Mogotel tuvākajā laikā Jūrmalā atvērs pirmo Rixwell Collection zīmola viesnīcu Latvijā un pārņems pārvaldībā Ibis zīmola viesnīcu Bratislavā. 





Igors Porohs


Galerija

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts