Restorāna Nolla šefpavāra Alberta Franch Suyner meistarklase
Restorānu servisa skolā 17.04.2023. notika restorāna Nolla (Helsinki) šefpavāra Alberta Franch Suyner meistarklase.
Meistarklases laikā norisinājās, gan praktiska gatavošana, izmantojot inovatīvas metodes, ievērojot zero waste un from nose to tail principus, gan tika sniegtas teorētiskas zināšanas. Lektors dalījās pieredzē par Ziemeļvalstu virtuvi, kas ir tās īpašā enerģija, sniedza ieteikumus, kā efektīvi organizēt ikdienas darbu restorānā un citus padomus, balstoties uz personīgo pieredzi. Praktiskās nodarbības laikā dalībnieki gatavoja četru 4 kārtu ēdienreizi.
Lekcijas teorētiskajā daļā, varēja uzzināt par Michelin restorānu ēdienu un apkalpošanas kvalitāti. zero waste un from nose to tail principiem, virtuves enerģijas nozīmi un restorāna organizācijas efektivitāti, kā arī saiknes ar dabu un kulinārijas filozofijas konceptu. Pasaules tendences gastronomijas tūrismā un jaunākās ēdienu gatavošanas tehnikas, darbinieku motivācija, piesaiste un komandas veidošana, iekšējā komunikācija. Produkta kvalitāte un starptautiskie piegādātāji, par to visu varēja uzzināt šefpavārs Albert Franch Sunyer, restorāna Nolla īpašnieka Helsinkos vadītajā meistarklasē.
Paldies LIAA par atbalstu un organizāciju.