Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri Tallinn FoodFair

Ziņas

17.02.2017

29. martā notiks seminārs lauku tūrisma uzņēmējiem

Gatavojoties jaunajai tūrisma sezonai, "Lauku ceļotājs" aicina nozares pārstāvjus un interesentus uz "Lauku tūrisma kopsapulci-semināru", kas norisināsies š.g. 29. martā Brocēnu novada, Remtes pagasta "Smuku muižā".

Seminārā būs informācija par aktualitātēm lauku tūrismā - asociācijas "Lauku ceļotājs" jaunumiem, gaidāmajiem pasākumiem, izmaiņām likumdošanā, kā efektīvi izmantot mūsdienu tehnoloģijas uzņēmējdarbībā, kā iesaistīt tūristus dažādās dabas aktivitātēs u.c. lauku tūrisma uzņēmējiem aktuālām tēmām. 

Semināra programma: http://www.celotajs.lv/lv/conf/20170329/prog
 
Pieteikties līdz 2017. gada 10. martam uz e-pastu: anna@celotajs.lv vai pa tālr. 67617600.
 
"Lauku ceļotāja" biedriem un "Zaļā sertifikāta" saimniecībām dalība seminārā ir bez maksas, citiem interesentiem EUR 10.
 
Atklājot aktīvo tūrisma sezonu, arī šogad tiks organizēta akcija "Atvērtās dienas laukos". Akcija norisināsies 2 dienas - 27.-28. maijā. Šogad akcija norisināsies gan Latvijā, gan Lietuvā. Aicinām ikvienu lauku tūrisma uzņēmēju pievienoties šai akcijai un kopīgi popularizēt laukus un savus audzētos, ražotos produktus. 

Šī akcija jau kļuvusi par tradīciju – iesākt vasaras tūrisma un ražošanas sezonu ar plaši atvērtām durvīm, aicinot visus interesentus, klientus, kaimiņus un vienkārši zinātkāros uz saimniecībām, lai iepazīstinātu ar bagātīgo piedāvājumu, ko ikdienā tūrists var ieraudzīt, nogaršot, sadzirdēt un sajust laukos. Pielikumā atradīsiet akcijas pieteikuma informāciju. 

Vairāk informācijas skatiet te: http://www.celotajs.lv/lv/conf/170527-ADL


  

Vēl ziņas

Vai produkta iepakojuma dizainam ir nozīme
Izdota grāmata Tūrisma uzņēmuma vadīšana kultūras atšķirību kontekstā
Latvijai raksturīgiem svaigiem augļiem, ogām un dārzeņiem tiks samazināts PVN
Tallinn FoodFair ir nr. 1 pārtikas nozares izstāde Igaunijā. Norisināsies jau pavisam drīz!
Vairāki restorāni Rīgā un Jūrmalā paziņojuši par atteikšanos no sprostos dētu olu izmantošanu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts