Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.12.2018

Meistarklase- Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas

Maiznieks Manfreds Enoksons kopš 1989. gada dzīvo Zviedrijā, viņš ir īsts sava aroda meistars un profesionālis, kurš dalās pieredzē, organizējot seminārus,  lekcijas un meistarklases vairākās pasaules valstīs un tagad arī Latvijā. 

Kopš 2004. gada viņš izglīto maizniekus Eldrimnera resursu centrā www.eldrimner.se un ir Artisan Food SM un FM priekšsēdētājs. Linneja universitātē Manfreds Enoksons piedalās veselības projektos, kas demonstrē ieguvumus veselībai no labas maizes. 

Manfreds Enoksons uzskata, ka maize vieno cilvēkus, ka tā ir nozīmīga mūsu kultūras sastāvdaļa un būs vēl nozīmīgāka nākotnē. 

Manfreds Enoksons ir pasaules organizācijas Thequest for sourdough biedrs, kuras mērķis ir rūpēties par senajām maizes tradīcijām visā pasaulē, veicinot to attīstību un interesi par maizes kultūru. 





Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas

Meistarklase ar kopā gatavošanu
Kur: Gemoss virtuve, Mūkusalas iela 73, Rīga
Kad: 30.01.19. plkst. 14.00/31.01.19 plkst.14.00



Semināra cena: 35 EUR/pers.
Pavāru kluba biedriem speciāla cena: 30 EUR/pers.
Pieteikšanās līdz 28.01.19. Antra Zvirgzdiņa, mob.26200015, azvirgzdina@gmail.com
             Semināra dalībniekus aicinām nākt ar savu darba formu.





  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts