Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.12.2018

Meistarklase- Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas

Maiznieks Manfreds Enoksons kopš 1989. gada dzīvo Zviedrijā, viņš ir īsts sava aroda meistars un profesionālis, kurš dalās pieredzē, organizējot seminārus,  lekcijas un meistarklases vairākās pasaules valstīs un tagad arī Latvijā. 

Kopš 2004. gada viņš izglīto maizniekus Eldrimnera resursu centrā www.eldrimner.se un ir Artisan Food SM un FM priekšsēdētājs. Linneja universitātē Manfreds Enoksons piedalās veselības projektos, kas demonstrē ieguvumus veselībai no labas maizes. 

Manfreds Enoksons uzskata, ka maize vieno cilvēkus, ka tā ir nozīmīga mūsu kultūras sastāvdaļa un būs vēl nozīmīgāka nākotnē. 

Manfreds Enoksons ir pasaules organizācijas Thequest for sourdough biedrs, kuras mērķis ir rūpēties par senajām maizes tradīcijām visā pasaulē, veicinot to attīstību un interesi par maizes kultūru. 





Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas

Meistarklase ar kopā gatavošanu
Kur: Gemoss virtuve, Mūkusalas iela 73, Rīga
Kad: 30.01.19. plkst. 14.00/31.01.19 plkst.14.00



Semināra cena: 35 EUR/pers.
Pavāru kluba biedriem speciāla cena: 30 EUR/pers.
Pieteikšanās līdz 28.01.19. Antra Zvirgzdiņa, mob.26200015, azvirgzdina@gmail.com
             Semināra dalībniekus aicinām nākt ar savu darba formu.





  

Vēl ziņas

60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts