Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.12.2018

Ēdienu brošura un tūrisma karte -Livonijas garša

Šobrīd notiek aktīvs darbs, lai izdotu kulinārā ceļa tūrisma karti Livonijas garša, kurā 6 valodās tiks iekļautas 250 kulinārā ceļa Livonijas garša pieturvietas Latvijā un Igaunijā - krodziņi, restorāni, nakstmītnes un ražojošas lauku saimniecībās, kurās iegriežoties izzināsiet Livonijas laika ietekmi mūsdienu ēdienos. 


Par katru pieturvietu būs atrodams īss apraksts, darba laiks, kontaktinformācija, ģeogrāfiskās koordinātas, atrašanās vieta kartē, kā arī specializācija - piedāvātie īpašie ēdieni vai ražotie produkti, vai organizētie pasākumi un darbnīcas.

Kartei pielikumā būs atrodama maza informatīva brošūra. Šeit aprakstītā ēdienu izlasē būs apkopoti nacionālie ēdieni, kuru gatavošanas vēture sasaucas ar Livonijas vēsturisko periodu. Senās receptes glabā savdabīgo un raksturīgo, gadsimtiem ilgi izkoptos paņēmienus un izstrādātās garšas Igaunijā un Latvijā.

 


Avots:LC




Projekts “Livonijas kulinārais ceļš” īstenots Interreg Estonia-Latvia programmas ietvaros no Eiropas Reģionālā attīstības fonda.
Šī publikācija atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts