Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

24.05.2021

Atvērtās dienas laukos notiek 10.-13. jūnijā!


Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra aicina uz pasākumu Atvērtās dienas laukos 2021.

Tradicionālais Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums Atvērtās dienas laukos arī šogad aicina brīvdienās nepalikt pilsētā un doties ciemos pie lauku uzņēmējiem. Šogad pasākuma laiks ir pagarināts – tas noritēs četras dienas, no ceturtdienas, 10. jūnija līdz svētdienai – 13. jūnijam. 

Viesos gaida vairāk kā 240 lauku tūrisma uzņēmēji - naktsmītnes, amatnieki, pirtnieki, pārtikas ražotāji, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas un daudzi citi. 

„Atvērtās dienas laukos” notiek visā Latvijā: Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē, Sēlijā, Latgalē un Pierīgā. Pasākuma dienās saimnieki piedāvā atlaides, īpaši sagatavotas programmas, ekskursijas, spēles, gardumu degustācijas, kā arī  īpaši draudzīgas cenas saviem ražojumiem un pakalpojumiem. 

Lai brauciens būtu izdevies, ieteicams sākt plānošanu jau tagad. Visus pasākuma dalībniekus var atrast pasākuma vietnē www.celotajs.lv/atvertasdienas. Tajā ir atrodama informācija par pasākumu, pasākuma karte un dalībnieku piedāvājumi šajās dienās. 

No 24. maija drukātā pasākuma karte būs pieejama visos Latvijas tūrisma informācijas centros, uz vietas pie pasākuma dalībniekiem, Lauku ceļotāja birojā Rīgā un no 29. maijā visās Circle K Latvia degvielas uzpildes stacijās.

Plānojot savu Atvērto dienu braucienu, jāņem vērā, ka nepieciešams apmeklējumus saimniecībās pieteikt iepriekš. Pasākuma standarta norises laiks ir no plkst. 10:00-18:00 , taču saimniecībām var būt arī individuāli norādīti apmeklējumu laiki.

Saimnieki ir gatavi uzņemt viesus, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus. Arī viesiem jāizturas atbildīgi pret sevi, saimniekiem un citiem apmeklētājiem.

 Anna Palelione

  

Vēl ziņas

Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts