Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

26.09.2011

Viesistaba kazarmās Oktobra/Novembra Kursu kalendārs

28. septembrī plkst. 18:00 „Hotel Bergs” un Rumenes muižas šefpavārs Kaspars Jansons, tikko atgriezies no stažēšanās Francijas smalkajos restorānos, stāstīs un rādīs „Francijas virtuves jaunumus”. Klāt pievienosim atbilstošus Franču vīnus un noskaņas. – NAV VIETU

6. oktobris plkst. 18:00 Sadarbībā ar Subates briežu dārzu kulinārijas meistarklase „Pareiza briežu gaļas sagatavošana un izmantošana mūsu virtuvē” iepazīsim brieža gaļas pagatavošanas receptes un noskaidrosim, kādi vīni ir piemēroti medījumu ēdieniem. Ar Jums kopā darbosies Ēriks Dreibants

11. oktobris plkst. 18:00 Latvijas labākā Francijas konditorejas zinātāja Inga Kalniņa kopā ar kursa apmeklētājiem atgriezīsies pie Francijas konditorejas pamatu izzināšanas. Kopā gatavosim saldas garšīgas un izsmalcinātas lietas.

12. oktobrī plkst. 18:00 Pavārmākslas Guru Kaspars Jansons ir piekritis atkārtot 28. Septembra kursu „Francijas virtuves jaunumi”

19. oktobrī plkst. 18:00 Viesistaba Kazarmās turpina eksotisko virtuvju izzināšanu. Šoreiz šefpavārs Normunds Šaiters mūs vedīs uz Taizemi un tās virtuves noslēpumiem. Piemeklēsim un pastāstīsim arī par Āzijas ēdieniem piemērotiem vīniem un citiem dzērieniem.

22. oktobrī plkst. 12:00 kārtējo reizi Viesistabā smaržos kafija un Ēvalds Rihters vadīs Kafijas akadēmijas nodarbību. Šajā reizē vairāk pievērsīsimies praktiskai kafijas gatavošanai un degustēsim dažādas kafijas šķirnes un veidus.

25. oktobrī plkst. 18:00 Viesistabā tiek aicināti virtuves profesionāļi no visas Latvijas, lai kopā ar Kasparu Jansonu darbotos Francijas virtuves meistarklasē.

30. oktobrī plkst. 12:00 Konditore Maija Kaire un Kūkotavas stāstīs un kopā ar mums visiem gatavos Rudens desertus. Klāt baudīsim šiem rudenīgajiem desertiem piemērotus vīnus.

1. novembrī plkst. 18:00 Mārtiņdienas gaidās Ēriks Dreibants mums stāstīs un rādīs „Neparastās putnugaļas gatavošanas receptes” Šeit mēģināsim apvienot latviešu senās ēdienu gatavošanas tradīcijas ar mūsdienu virtuves tendencēm.

8. novembrī plkst. 18:00 Viesistaba kopā ar vīnzini Gintu Sniedzi piedāvās vīnu degustācijas kursu „Itālijas Dienvidi Latvijas rudenī”. Dienviditālijas vīni kopā ar tipiskiem reģiona ēdieniem mums atļaus aizmirst tuvumā esošo ziemu.

13. novembrī plkst. 12:00 Mēs esam ļoti priecīgi izsludināt šo kursu, kuru gatavojam kopā ar Spāņu kultūras centru „Seneca” un Javier Fernandes Cruz. „Spānijas ēdieni mājās” mūs iepazīstinās ar lieliskiem, tajā pašā laikā vienkārši pagatavojamiem spāņu ēdieniem, kurus mammas māca tālāk saviem bērniem. Mums būs lieliska iespēja piedalīties īstā spāņu maltītē ar īstiem spāņu vīniem, kurus speciāli šim kursam piemeklēs šefpavārs.

Pavārkursu cena 25 Ls ieskaitot PVN
Kafijas akadēmijas nodarbība 20 Ls ieskaitot PVN
Maksimālais dalībnieku skaits kursos: 15
Kursi un meistarklases notiek mācību un atpūtas telpā “Viesistaba kazarmās”,
Adrese: Jēkaba kazarmas 2B, otrajā stāvā, Rīga, LV-1050
Pieteikšanās kursiem pa e-pastiem: agate@macibucentrs.com un danagritane@inbox.lv
Sīkāka informācija pa telefoniem: 29498034, 26272179 un mājas lapā www.viesistabakazarmas.lv

Gaidīsim Jūs ciemos!




  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts