Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti









10.02.2014

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi

Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.

08.02.2014

Ir noteikti "GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2013" laureāti

Oficiālā pasniegšanas ceremonija norisinājās 07.02.2014 tūrisma izstādes Balttour 2014 atklāšanas pasākumā. Kopš 2003. gada balva tiek pasniegta jau 11. reizi un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu tūrisma nozarē. 







29.12.2013

Absinta pasniegšana

Ir dažādas Absinta pasniegšanas metodes – dažiem patīk to baudīt, sajaucot ar ūdeni.

29.12.2013

Viskija un ēdiena saderība

Nevienam nav svešs fakts, ka izsmalcinātu vīnu vēl pilnīgāku padara pareiza ēdiena izvēle pie tā. Patiesībā, ne tikai dārgs “chateau” vai vintage “reserva” u.t.t., bet arī vidējas klases vīns mainīs savas labās īpašības uz augšu, ja tiks pasniegts pie pareiza ēdiena.


03.12.2013

Kāposts – organisma attīrītājs. Veģetārā šnicele

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus dabīgu dziedniecisku vielu savienojumus, kas veicina kaitīgo vielu izvadīšanu un organisma attīrīšanos. Kāposts arī palīdz dezinficēt ārējas brūces un uzlabot organisma iekšējo veselību. 




13.11.2013

Astoņas lietas, kas jāzina par vēlajām brokastīm jeb „brunch”

Ne tikai visā pasaulē, bet arī Latvijā aizvien populārāka kļūst vēlo brokastu jeb „brunch” kultūra, kad svētdienās maltīte laiski pāriet no brokastīm pusdienās. Tādēļ, uzsākot savu vēlo brokastu piedāvājumu, restorāns „Aqua Luna” ir apkopojis astoņas lietas, ko būtu vērts zināt par šo tradīciju.



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts