Raksti
25.02.2014
Ja vēlies uzlabot veselību un iegūt slaidāku augumu, nepakļaujies ātrās ēdināšanas un pusfabrikātu industrijas diktātam - maini savu ikdienas ēdienkarti
19.02.2014
Sestdien, 1.martā no plkst.10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartālā notiks nebijušas Masļeņicas svinības.
17.02.2014
Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams visu gadu.
10.02.2014
Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.
08.02.2014
Oficiālā pasniegšanas ceremonija norisinājās 07.02.2014 tūrisma izstādes Balttour 2014 atklāšanas pasākumā. Kopš 2003. gada balva tiek pasniegta jau 11. reizi un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu tūrisma nozarē.
30.01.2014
28.01.2014
20.01.2014
Latvijas Vīnziņu asociācija
05.01.2014
05.01.2014
29.12.2013
Ir dažādas Absinta pasniegšanas metodes – dažiem patīk to baudīt, sajaucot ar ūdeni.
29.12.2013
Nevienam nav svešs fakts, ka izsmalcinātu vīnu vēl pilnīgāku padara
pareiza ēdiena izvēle pie tā. Patiesībā, ne tikai dārgs “chateau” vai
vintage “reserva” u.t.t., bet arī vidējas klases vīns mainīs savas labās
īpašības uz augšu, ja tiks pasniegts pie pareiza ēdiena.
06.12.2013
03.12.2013
Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus dabīgu dziedniecisku vielu savienojumus, kas veicina kaitīgo vielu izvadīšanu un organisma attīrīšanos. Kāposts arī palīdz dezinficēt ārējas brūces un uzlabot organisma iekšējo veselību.
14.11.2013
13.11.2013
Ne tikai visā pasaulē, bet arī Latvijā aizvien populārāka kļūst vēlo brokastu jeb „brunch” kultūra, kad svētdienās maltīte laiski pāriet no brokastīm pusdienās. Tādēļ, uzsākot savu vēlo brokastu piedāvājumu, restorāns „Aqua Luna” ir apkopojis astoņas lietas, ko būtu vērts zināt par šo tradīciju.
12.11.2013
Pēdējos gados ļoti populāras ir kļuvušas biznesa pusdienas, ko piedāvā teju katra ēdināšanas iestāde. No 11.novembra, Ķirsons Māja bistro piedāvā jaunumu – kompleksās vakariņas jeb pamatēdienu, desertu un tēju par ļoti izdevīgu cenu.
04.11.2013
Olīveļļa ir augu eļļa, kas tiek izgatavota no olīvkoka Olea europaea augļiem olīvēm. Olīveļļu iegūst kā no šo augļu mīkstuma, tā arī no sēklām. Olīveļļa ir dažādu taukskābju triglicerīdu maisījums, kurā dominē oleīnskābes esteri -virs 80%. Olīveļļā ir samērā maz E vitamīna, salīdzinot ar citām eļļām.
04.11.2013
Visapjomīgākais skolas kurss, kas ietver visas nepieciešamās nodarbības, lai iekļūtu aiz bāra letes un profesionāli apkalpot viesus. Lekcijas un nodarbības vada Latvijas pazīstamie bārmeņi, bāru vadītāji, barista un citi pieaicinātie lektori.
Pirmā nodarbība 19.11.
15.10.2013
08.10.2013
pirmā nodarbība 14.oktobrī
Visapjomīgākais skolas kurss, kas ietver visas nepieciešamās nodarbības, lai iekļūtu aiz bāra letes un profesionāli apkalpot viesus. Lekcijas un nodarbības vada Latvijas pazīstamie bārmeņi, bāru vadītāji, barista un citi pieaicinātie lektori.