Raksti
11.03.2014
07.03.2014
05.03.2014
04.03.2014
26.02.2014
25.02.2014
Ja vēlies uzlabot veselību un iegūt slaidāku augumu, nepakļaujies ātrās ēdināšanas un pusfabrikātu industrijas diktātam - maini savu ikdienas ēdienkarti
19.02.2014
Sestdien, 1.martā no plkst.10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartālā notiks nebijušas Masļeņicas svinības.
17.02.2014
Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams visu gadu.
10.02.2014
Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.
08.02.2014
Oficiālā pasniegšanas ceremonija norisinājās 07.02.2014 tūrisma izstādes Balttour 2014 atklāšanas pasākumā. Kopš 2003. gada balva tiek pasniegta jau 11. reizi un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu tūrisma nozarē.
30.01.2014
28.01.2014
20.01.2014
Latvijas Vīnziņu asociācija
05.01.2014
05.01.2014
![](/uploads/images/Riga%20Christmas%20Time%20.jpg)
29.12.2013
![](/uploads/images/Two-absinthe-glasses.jpg)
Ir dažādas Absinta pasniegšanas metodes – dažiem patīk to baudīt, sajaucot ar ūdeni.
29.12.2013
![](/uploads/images/viskija_un_ediena_saderba.jpg)
Nevienam nav svešs fakts, ka izsmalcinātu vīnu vēl pilnīgāku padara
pareiza ēdiena izvēle pie tā. Patiesībā, ne tikai dārgs “chateau” vai
vintage “reserva” u.t.t., bet arī vidējas klases vīns mainīs savas labās
īpašības uz augšu, ja tiks pasniegts pie pareiza ēdiena.
06.12.2013
03.12.2013
Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus dabīgu dziedniecisku vielu savienojumus, kas veicina kaitīgo vielu izvadīšanu un organisma attīrīšanos. Kāposts arī palīdz dezinficēt ārējas brūces un uzlabot organisma iekšējo veselību.
14.11.2013
13.11.2013
Ne tikai visā pasaulē, bet arī Latvijā aizvien populārāka kļūst vēlo brokastu jeb „brunch” kultūra, kad svētdienās maltīte laiski pāriet no brokastīm pusdienās. Tādēļ, uzsākot savu vēlo brokastu piedāvājumu, restorāns „Aqua Luna” ir apkopojis astoņas lietas, ko būtu vērts zināt par šo tradīciju.