Raksti
13.11.2013
Ne tikai visā pasaulē, bet arī Latvijā aizvien populārāka kļūst vēlo brokastu jeb „brunch” kultūra, kad svētdienās maltīte laiski pāriet no brokastīm pusdienās. Tādēļ, uzsākot savu vēlo brokastu piedāvājumu, restorāns „Aqua Luna” ir apkopojis astoņas lietas, ko būtu vērts zināt par šo tradīciju.
12.11.2013
Pēdējos gados ļoti populāras ir kļuvušas biznesa pusdienas, ko piedāvā teju katra ēdināšanas iestāde. No 11.novembra, Ķirsons Māja bistro piedāvā jaunumu – kompleksās vakariņas jeb pamatēdienu, desertu un tēju par ļoti izdevīgu cenu.
04.11.2013
Olīveļļa ir augu eļļa, kas tiek izgatavota no olīvkoka Olea europaea augļiem olīvēm. Olīveļļu iegūst kā no šo augļu mīkstuma, tā arī no sēklām. Olīveļļa ir dažādu taukskābju triglicerīdu maisījums, kurā dominē oleīnskābes esteri -virs 80%. Olīveļļā ir samērā maz E vitamīna, salīdzinot ar citām eļļām.
04.11.2013
Visapjomīgākais skolas kurss, kas ietver visas nepieciešamās nodarbības, lai iekļūtu aiz bāra letes un profesionāli apkalpot viesus. Lekcijas un nodarbības vada Latvijas pazīstamie bārmeņi, bāru vadītāji, barista un citi pieaicinātie lektori.
Pirmā nodarbība 19.11.
15.10.2013
08.10.2013
pirmā nodarbība 14.oktobrī
Visapjomīgākais skolas kurss, kas ietver visas nepieciešamās nodarbības, lai iekļūtu aiz bāra letes un profesionāli apkalpot viesus. Lekcijas un nodarbības vada Latvijas pazīstamie bārmeņi, bāru vadītāji, barista un citi pieaicinātie lektori.
16.09.2013
Iegūstiet modernu sabiedriskās ēdināšanas sistēmu, kas palīdzēs Jums attīstīt un labāk kontrolēt savu uzņēmumu!
03.09.2013
Rīga Food 2013 izstādes laikā notiks vairāki interesanti pasākumi. HoReCa.lv cita starpā iesaka apmeklēt „Pavāru kluba” , „Vitrum” un „Farm Frites” stendus.
Izstādēs laikā „Pavāru kluba” stendā varēs iepazīties ar Farm Frites zīmola produkciju.
Savukārt trešdien, ceturtdien un piektdien sadarbībā ar Vitrum (Vitrum stendā) plkst.: 12:00 līdz 13:00 būs prezentācijas ar Vitrum jaunās paaudzes fritieri un Farm Frites produkciju.
Visi interesenti laipni gaidīti.
27.08.2013
Labas garšas semināri piedāvā labāko, ko var sagaidīt no vakariņām ārpus mājas – patīkamu, omulīgu gaisotni, vīnu, informāciju, idejas, sarunas… un, protams, labu, jūsu klātbūtnē pagatavotu maltīti, kas ik reizi sastāv no 5 gardiem ēdieniem.
21.08.2013
Aptuveni 2% no pasaulē izdzertā piena saražo kazas. Kazu
audzēšanai ir pieaugoša uzturvērtības un ekonomiskā nozīme. Tas tāpēc, ka kaza
ir izturīgs dzīvnieks, kas spēj pielāgoties dažādiem klimatiskajiem apstākļiem.
21.08.2013
Atvērto durvju diena 28.augustā.
Tuvākā nodarbība 2. septembrī.
Fantastiski aizraujošs un visatraktīvākais Bar Department modulis
- kokteiļi!
13.08.2013
Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem atgādina, ka vienmēr, iegādājoties traukus, kuros tiks gatavoti un pasniegti ēdieni, to izplatītājam vai ražotājam ir jāpieprasa dokumenti, kas apliecina, ka, traukiem nonākot saskarē ar pārtiku, nenotiks dažādu cilvēkam kaitīgu vielu migrācija jeb citiem vārdiem sakot – traukos esošās vielas neapdraudēs patērētāju veselību.
05.08.2013
“Kartupeļu akadēmija”, tā ir jauna rubrika, kuras ietvaros jūs varēsiet uzzināt par kartupeļu izcelsmi, kvalitātes kritērijiem, pagatavošanas veidiem un daudz ko citu, kas noderēs gan gatavojot kartupeļus mājās virtuvē, gan restorānā.
05.08.2013
Mācību centrs „BUTS” ir izglītības iestāde, kuras piedāvātais apmācību klāsts aptver vairāk kā akreditētas mācību programmas, tāpēc izglītības risinājumu tūrisma un viesmīlības jomā netrūkst.
29.07.2013
Akreditētā Rīgas Ekonomikas un Biznesa skola nodrošina iespēju apgūt mūsdienu Latvijas un ārzemju darba tirgū aktuālu profesiju īsākajā laikā (no 9 līdz 16 mēneši)
Viesnīcu servisa speciālists
Šī 3. līmeņa kvalifikācijas programma gatavo servisa organizēšanas speciālistus viesnīcu tipa uzņēmumiem.
25.06.2013
Cik patīkami sākt rītu ar malku aromātiskas kafijas! Šodien kafija ir neatņemama daudzu brokastu un kafijas paužu sastāvdaļa, bet cik daudz mēs zinām par šo dzērienu?
27.05.2013
Baktērijas vēderā – ko tās dara cilvēka kuņģa-zarnu traktā? Kuros gadījumos vajag labās baktērijas vairot un kā to darīt? Par to stāsta gastroenterologs, Rīgas Stradiņa universitātes profesors Anatolijs Danilāns.
27.05.2013
“Margarīna dabiskums ir viena no apspriestākajām tēmām. Tāpēc noskaidrosim, kas vispār ir šī produkta pamatā.
27.05.2013
Katru dienu mēs apēdam dažādus ēdienus, kuri sevī iekšā tur nāvējošas indes. Lielākoties mums par to nav jāuztraucas, jo masu ražotāji nodrošina, lai augļi un dārzeņi, ko lietojam uzturā, būtu droši, tomēr laiku pa laikam konstatē nāves gadījumus tieši, kad cilvēks apēd indīgā auga nepareizo daļu.
24.05.2013
Medu mēdz dēvēt par labākajām zālēm pasaulē. Tas satur glikozi,
fruktozi, olbaltumvielas un fermentus, kā arī vitamīnus, minerālvielas
un organiskās skābes.
16.05.2013
Brio Engineering ir vadošā restorānu automatizācijas IT risinājumu kompānija. Tā kā ir sākusies aktīva pavasara-vasaras sezonas un restorāni atklāj vasaras terases, tad Brio Engineeringmēs vēlas padalīties savos noslēpumos, kā jūsu biznesu padarīt vēl veiksmīgāku.
Ja jūsu restorānam ir vasaras terase, tad jums būs ļoti noderīgi šie 5 padomi par to, kā vairākkārt palielināt tās apgrozījumu!