Raksti
29.07.2013
Akreditētā Rīgas Ekonomikas un Biznesa skola nodrošina iespēju apgūt mūsdienu Latvijas un ārzemju darba tirgū aktuālu profesiju īsākajā laikā (no 9 līdz 16 mēneši)
Viesnīcu servisa speciālists
Šī 3. līmeņa kvalifikācijas programma gatavo servisa organizēšanas speciālistus viesnīcu tipa uzņēmumiem.
25.06.2013

Cik patīkami sākt rītu ar malku aromātiskas kafijas! Šodien kafija ir neatņemama daudzu brokastu un kafijas paužu sastāvdaļa, bet cik daudz mēs zinām par šo dzērienu?
27.05.2013
Baktērijas vēderā – ko tās dara cilvēka kuņģa-zarnu traktā? Kuros gadījumos vajag labās baktērijas vairot un kā to darīt? Par to stāsta gastroenterologs, Rīgas Stradiņa universitātes profesors Anatolijs Danilāns.
27.05.2013

“Margarīna dabiskums ir viena no apspriestākajām tēmām. Tāpēc noskaidrosim, kas vispār ir šī produkta pamatā.
27.05.2013

Katru dienu mēs apēdam dažādus ēdienus, kuri sevī iekšā tur nāvējošas indes. Lielākoties mums par to nav jāuztraucas, jo masu ražotāji nodrošina, lai augļi un dārzeņi, ko lietojam uzturā, būtu droši, tomēr laiku pa laikam konstatē nāves gadījumus tieši, kad cilvēks apēd indīgā auga nepareizo daļu.
24.05.2013

Medu mēdz dēvēt par labākajām zālēm pasaulē. Tas satur glikozi,
fruktozi, olbaltumvielas un fermentus, kā arī vitamīnus, minerālvielas
un organiskās skābes.
16.05.2013
Brio Engineering ir vadošā restorānu automatizācijas IT risinājumu kompānija. Tā kā ir sākusies aktīva pavasara-vasaras sezonas un restorāni atklāj vasaras terases, tad Brio Engineeringmēs vēlas padalīties savos noslēpumos, kā jūsu biznesu padarīt vēl veiksmīgāku.
Ja jūsu restorānam ir vasaras terase, tad jums būs ļoti noderīgi šie 5 padomi par to, kā vairākkārt palielināt tās apgrozījumu!
07.05.2013
Webapmaciba.lv nodrošina pārtikas higiēnas apmācības kursu un sertifikāciju.
Apmācības kurss un sertifikācija atbilst PVD prasībām.
Webapmacibas.lv piedāvājuma priekšrocība ir izmaksu un laika ekonomija.
06.03.2013

Pēc garās ziemas katrs vēstnesis, kurš nes sev līdzi pavasara dvesmu, tiek sagaidīts atplestām rokām. Ikkatru pavasari gaidām, kad melnbalti strīpainajos bērzu stumbros atkal sarosīsies to „asinsrite”, veldzējot ar savu sulu ziemas nogurdinātos cilvēkus.
04.03.2013
Pērn a/s “Latvijas balzams” ražotajam dzirkstošajam vīna dzērienam “Rīgas Dīva” izdevies iekarot 2 % tirgus daļu dzirkstošo vīnu segmentā, kopējam pārdošanas apjomam pārsniedzot plānoto vairāk nekā trīs ar pusi reizes. Turpinot šo veiksmes stāstu, vietējais ražotājs paplašina “Rīgas Dīvas” līniju ar jaunu garšu “Rīgas Dīva Rose Fusion”. FOTO.
27.02.2013
10. marts Desertu pamati
Kursu cikla noslēgumā apgūsim dažus iecienītus klasiskos desertus, kurus viegli pagatavot mājās.
02.02.2013
Bieži, veidojot jaunu ēdināšanas iestādi , tiek uzdots jautājums – ar ko sākt?
Protams, ar ideju un vietas izvēli, pēc tam ar cipariem – biznesa aprēķini.
02.02.2013
Ir vairāki veidi kā nopirkt iekārtu , taču jāpsver Jums izdevīgākais, nevis lētākais, bet IZDEVĪGĀKAIS un drošākais, ja tas ir arī lētākais – tad super!
31.01.2013
Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni
klasiskā Itālija – 11.02.2013.
Chardonnay & Riesling – 18.02.2013.
Francijas vīna reģionu raksturojums – 25.02.2013.
14.01.2013
Par pavārmākslas sākumiem ir maz ziņu. Taču pavārmāksla ir ēdiena
gatavošana. Pavāri izvēlas un kombinē dažādas sastāvdaļas, izmantojot
dažādus paņēmienus un viņiem zināmas metodes.
14.01.2013
09.01.2013
Uzsākam pavārskolu tiem, kuri tikai sāk mācīties gatavot. To vadīs mūsu jaunais talantīgais virspavārs Reinis Čerņajevs. Kopā astoņās nodarbībās stāstīsim un rādīsim visus pavārmākslas pamatus.
01.01.2013
Šefs piedāvās kādas no savām ļoti interesantajām un izsmalcinātajām receptēm, šoreiz izvēloties ēdienus no tik populārās veģetārās virtuves. Lieliska meistarklase, lai smeltos jaunas idejas kā dažādot veģetāro ēdienkarti.
17.12.2012
09.12.2012
03.12.2012
Šajā reizē meistari dalīsies ar idejām kā padarīt interesantu tradicionālo Ziemassvētku konditorejas galdu