Raksti
18.12.2018
Ziemassvētkus gaida un svin cilvēki visā pasaulē. Katrā zemē ir savas tradīcijas arī attiecībā un svētku mielastu. Publicējam Education Centre Durbe īsu ieskatu citu valstu tradicionālajos Ziemassvētku ēdienos.
16.11.2018
03.11.2018
30.10.2018
Viesnīcu telefonu aparātu kolekcija tagad pieejama arī Horeca.lv interneta veikalā. Viesnīcas visā pasaulē uzstāj uz īpašu viesnīcu telefonu uzstādīšanu. Šādi tālruņi atšķiras no biroja tālruņiem.
30.10.2018
23.10.2018
08.10.2018
No šodienas līdz nedēļas beigām, 14. oktobrim, Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa, kurā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 52 Rīgas restorāni un kafejnīcas
29.09.2018
À lacarte brokastis: sestdien un svētdien no plkst 11:00 - 14:00
17.09.2018
Kafijas degustācijas process ir aizraujošs, bet tam nepieciešamas prasmes un iemaņas. Horeca.lv sniedz 7 padomus kafijas degustēšanā.
13.09.2018
Lietuvas Lauku tūrisma asociācija aicina izmantot iespēju, un pieteikties dalībai 6.Eiropas Lauku tūrisma kongresā, kura šī gada mērķis ir iepazīt Ķīnas
11.09.2018
06.09.2018
Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) un Zaļā josta aicina uz akcijas sākumu – par atteikšanos no plastmasas kokteiļsalmiņu
03.09.2018
Ķirbju sēklu eļļa no Štīrijas sajūsmina garšu pasauli.
Štīrijas melnais zelts - ķirbju sēklu eļļa no Austrijas jau izsenis ir kļuvusi par kulinārijas pasaules neatņemamu sastāvdaļu.
Tai pat ir piešķirts aizsargātas ģeogrāfiskās izcelsmes nosaukums.
03.09.2018
Plašs un kvalitatīvs pakalpojumu klāsts ir katras viesnīcas viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem
27.08.2018
15.08.2018
Ja aplūko parastā pārtikas veikalā iegādātu produktu saturu,
15.08.2018
2018. gads maizes un maizes izstrādājumu ražotājiem visā pasaulē iezīmējas kā Iba gads
Šogad no 15. līdz 20. septembrim Minhenē notiks Iba, pasaules vadošā maiznīcu, konditoreju un uzkodu ražošanas iekārtu un izejvielu izstāde.
06.08.2018
Horeca ABC rubrikas tēma – kā noorganizēt pasākumu. Piedāvājam konspektīvu plānu, kas nepieciešams, lai noorganizētu pasākumu
27.07.2018
12.07.2018
Virtuves preču un ēdināšanas nozarē jaunumi pārsteidz ik uz soļa katrā sezonā.
10.07.2018