Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas


23.03.2024 Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!


01.03.2024Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē


04.02.2024 Kas drošāks- steiks vai nageti


04.02.2024Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai


17.12.2023Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


22.11.2023Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā


16.11.2023 Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei


16.11.2023Kuldīga aicina uz uguns un šokolādes maģijas piedzīvojumu Kuldīgas Restorānu nedēļā 2023


28.10.2023Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!


28.10.2023 Lidostā Rīga atvērts Caffeine


02.10.2023MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā


16.09.2023Bocuse d’Or Latvijas atlasē uzvar restorāna Ferma šefpavārs Nils Ģēvele


29.08.2023Vai kafija patiešām ir studentu produktivitātes labākais draugs?


28.08.2023Aktīva vai relaksējoša atpūta uz ūdens Lietuvā


26.08.2023 Konkurss The Baltic Taste Award notiks 7.septembrī


14.08.2023Latvijas novadu Siera diena Jelgavā 26.augustā


12.08.2023Uzzini kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti darba dienas vakarā


11.08.2023 Slaveni citāti par ēdienu tēmu


11.08.2023Saldējums – gardais vasaras našķis, kas var būt arī veselīgs


13.07.2023Maxima Latvija paplašina vegānisko produktu sortimentu un tā pieejamību


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts