Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.12.2013“Latvijas balzams” piešķir stipendijas studentiem


16.12.2013Ekskluzīvs konjaka seminārs Martell vēstneša vadībā


12.12.2013Uzlabos kvalitatīva svaigpiena apriti un kontroli


10.12.2013„Spilva” gādā arī par dāņu Ziemassvētkiem


09.12.2013 Latvijā viesojas zīmola „Jacob’s Creek” vēstnesis no Austrālijas


09.12.2013Apbalvoti Rīgas Melnā balzama “tēva” Kunces pēcteči


07.12.2013Sāk liet ledu LIDO slidotavai


06.12.2013„LATVIJAS TŪRISMA FORUMĀ” nosauc konkursa uzvarētājus un kvalitātes zīmes ieguvējus


03.12.2013Uzņēmuma Jaunalko reorganizācija ir pabeigta


03.12.2013 “Latvijas balzams” šogad iepircis 71 tonnu dabīgo izejvielu dzērienu ražošanai


03.12.2013“Valmiermuižas alus” Rīgā atklās “Latvijas garšu tirgotavu”!


02.12.2013Iedegta galvenā Rīgas egle


29.11.2013Ar Rīgas galvenās egles iedegšanu atklās lielāko Ziemassvētku tirdziņu Rīgā


29.11.2013Jūrmalā tūristu skaita pieaugums 14 %, tūristi uzturas ilgāk nekā vidēji valstī


29.11.2013“Latvijas balzams” 9 mēnešu rezultāti saglabā pieaugošu dinamiku


27.11.2013No 2. līdz 8.decembrim Rīgas labākie restorāni un to šefpavāri aicina izbaudīt Ziemas Rīgas restorānu nedēļas piedāvājumu


27.11.2013Ziemas Rīgas restorānu nedēļa, restorānā "3 naži"


24.11.2013Veicinās veselīgas pārtikas ražošanu un patēriņu


15.11.2013Šefpavārs Gints Aizupietis 18.novembrī iesaka galdā celt lasi un iztikt bez rasola


13.11.2013LIDO sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti


10.11.2013Izstāde „Iepakojums un vide” Dabas muzejā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts