Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
10.12.2014
Uzlabojusies ārējās tirdzniecības bilance
08.12.2014
AS Latvijas balzams uzņēmuma apgrozījums un peļņa aug
07.12.2014
Martell meistarklasē tika atklātas 2015. gada tendences ēdienu un dzērienu jomā (receptes)
04.12.2014
Trešajā ceturksnī Rīgā ārvalstu tūristu skaits pieaudzis par 12%
04.12.2014
Jauni pētījumi par šokolādi
03.12.2014
Tūrisma Pētniecības centra rīkotajā diskusijā atzinīgi vērtē ienākošā tūrisma potenciālu
02.12.2014
5 svarīgākie ieteikumi izstādes „ProWein“ apmeklētājiem, ierašanās un naktsmītnes
01.12.2014
Āzija – globālā tūrisma dzinējspēks 2015.gadā
01.12.2014
Camino de Santiago stāsti kafejnīcā „TAKA”
01.12.2014
„Valmiermuižas alus” sāk izmeklētu alu brūvēšanu garšu kolekcionāriem
30.11.2014
Jūrmalā turpina palielināties tūristu skaits
29.11.2014
Lauku ceļotājs apvieno Latvijas lauku tūrisma pārstāvjus aizraujošā diskusijā
28.11.2014
Restorāns „Aqua Luna” svinēs 18 mēnešu dzimšanas dienu
27.11.2014
Arī par nefasētu pārtiku būs jāsniedz informācija galapatērētājam
26.11.2014
Tūristiem Rīgā visvairāk patīk Vecrīga, Brīvības piemineklis un Nacionālā opera
22.11.2014
21.novembrī norisinājās gadskārtējais Latvijas Tūrisma forums 2014
21.11.2014
Pētījumā noteikts vidējā Rīgas tūrista profils
20.11.2014
Eksports uz Ķīnu – ar ko sākt?
14.11.2014
Aldaris prezentē savu jaunāko inovāciju - ekskluzīvu alu "Ziemas viesis"
14.11.2014
Baltic Beach Hotel ir ieguvusi divas nozīmīgas balvas World Travel Awards konkursā
13.11.2014
Uzņēmējiem ir iespēja pieteikties pieteikties preču zīmēm “Dabīgs Produkts”, “Latvijas Produkts” un “Quality Product of Latvia”.
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties