Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

13.09.2018Uz Ukrainas izcelsmes olu iepakojuma būs īpaša atzīme


11.09.2018Rucavas baltais sviests reģistrēts kā AĢIN


09.09.2018Zināmi titulu Latvijas pavārs un pavārzellis 2018 ieguvēji


08.09.2018Latvijas pavārs un Latvijas pavārzellis 2018 konkursa norise


06.09.2018PVD atklāj pārkāpumus un no apgrozības izņem divas tonnas siera


06.09.2018Konkursu Latvijas pavārs 2018 un Latvijas pavārzellis 2018 dalībnieki un žūrija gatavi startam


04.09.2018Restbar MO baltos tērpos svin gada jubileju


03.09.2018Livonijas garšas izstādē Rīga Food 2018


31.08.2018Rīga Food 2018 jau nākamnedēļ


29.08.2018Aktuālās izstādes - Augļu un dārzeņu loģistika


27.08.2018Miķeļdienas svinības un tirdziņš Gardu muti- 22. septembrī


24.08.20188. septembrī Rīgā notiks pasākums Lauki ienāk pilsētā


23.08.2018Riga Food 2018 notiks no 5.- 8. septembrim


22.08.2018Sākusies pieteikšanās konkursam Latvijas 2018. gada pavārs (papildināts)


22.08.2018Olas varēs piegādāt arī mazumtirgotājiem


22.08.2018Ko Tu zini par ogām?


18.08.2018Rīgas svētku restorānā gardi un neparasti ēdieni


16.08.2018Hanzas pilsētas piedalīsies Rīgas svētkos


15.08.2018Piens vai kefīrs?


15.08.2018 18. augustā Spīķeros durvis vērs Rīgas svētku restorāns


13.08.2018 Abavas vīna darītavas jaunā bāra un vīna pagraba atklāšana


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts