Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
26.01.2017
“DOMINA Shopping” telpās aizliedz atvērt RIMI veikalu
25.01.2017
No Latvijas ražotājiem “Latvijas balzams” pērn iepircis vairāk nekā 11 tonnas dabas velšu
25.01.2017
Iecerētas izmaiņas Pārtikas aprites uzraudzības likumā
24.01.2017
Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „ALNIS”
21.01.2017
Rīgā notiks „Balttour 2017" biznesa forums nozares profesionāļiem
19.01.2017
Meistarklase bārmeņiem, kuru vadīs kokteiļu mākslas speciālists Dennis Zoppi
18.01.2017
Senā dzīvesveida skola “Vīns Eiropas galmos 15.-17.gadsimtā”
18.01.2017
Latvijas ražotāji piedalīsies Berlīnes izstādē “Zaļā nedēļa 2017”
18.01.2017
Biznesa augstskolā Turība notiks Arņa Jēkabsona vieslekcija"Vai roboti pārņems mūsu darba vietas?"
18.01.2017
Starptautiska lauku tūrisma konference Itālijā "Ilgtspējīgs tūrisms lauku attīstībai"
17.01.2017
Liene Akmentiņa: Pasažieriem jāpiedomā pie tā, ko viņi saka, jo aviācijas drošībā jokus nesaprot
14.01.2017
Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017
13.01.2017
KP atļauj alkoholisko dzērienu vairumtirgotāju apvienošanos
12.01.2017
Patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājies par 2,2 %
10.01.2017
Latvijā ir samazinājusies preču eksporta un importa vērtība
10.01.2017
Sabiedrības attieksmi pret ekoloģiju nevar izmainīt tikai ar juridiskām normām
09.01.2017
Pasākums gardēžiem – Rīgas ielu ēdienu festivāls
09.01.2017
Ģenētiski modificēta pārtika izraisa nopietnus veselības
07.01.2017
Kāpēc Jaungada naktī dzer šampanieti?
06.01.2017
Latvija ir priekšgalā ar antibiotiku lietošanu lielfermās, un kā tas ietekmē cilvēku veselību
05.01.2017
Svētku laikā tūristu skaits palielinājies par 17%
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties