Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
20.06.2016
Latvijas uzņēmumu reputācijas TOP 10
18.06.2016
HANSA projekta pārstāvji dalās pieredzē Starptautiskajās Hanzas dienās
17.06.2016
Haraldam Saušam 1. vieta konkursā "Olivier Roellinger Prize"
17.06.2016
Saulgriežu svinībās Valmiermuižā
16.06.2016
Atklāts vidusjūras virtuves restorāns “Rīgas Pērle”
15.06.2016
22. jūnijā nakts tirgus Kalnciema kvartālā
14.06.2016
Saulgriežu ugunis Rīgas kalnos
13.06.2016
Kuldīgas dienas 18. jūnijā
10.06.2016
Vasaras ceļojumi Latvijā
09.06.2016
Rīgā notiks Baltijas valstu kulināru konkurss "Baltic Culinary Heritage"
08.06.2016
Pētījumā ir atklāts, kas ietekmē Latvijas iedzīvotāju viesnīcu izvēli
08.06.2016
Mainītas higiēnas apmācības prasības nodarbinātajiem primārajā ražošanā
07.06.2016
Klubs 9.VILNIS atklās vasaras dārzu Bieriņkrogā
07.06.2016
LLKA pārstāve Edīte Strazdiņa ievēlēta ECR Baltic padomē
07.06.2016
Mazajiem pārtikas produktu ražotājiem ir iespēja piedalīties izstādē „Riga food 2016” bez maksas
06.06.2016
KP atļauj "LATRAPS" un SIA “Latvijas Piens” apvienošanos
03.06.2016
Ibizas salas ballīšu sezona šogad atklāta ar Latvijā ražotu elitāru degvīnu - elit™ Ushuaïa Limited Edition
01.06.2016
Maizes patēriņa tendences
01.06.2016
Vasaras vīnu degustācija restorānā “White Island”
01.06.2016
Latvijā radīta melnā pica
01.06.2016
AS “Latvijas balzams’’ sāk ražot jaunu rozā dzirkstošo vīnu “Rīgas Prestige Cuvée Rosé”
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties