Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
14.08.2023
Latvijas novadu Siera diena Jelgavā 26.augustā
12.08.2023
Uzzini kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti darba dienas vakarā
11.08.2023
Slaveni citāti par ēdienu tēmu
11.08.2023
Saldējums – gardais vasaras našķis, kas var būt arī veselīgs
13.07.2023
Maxima Latvija paplašina vegānisko produktu sortimentu un tā pieejamību
11.07.2023
Valmiermuižā varēs apgūt karstasinīgās tarantellas soļus kopā ar pasaules zvaigznēm no Itālijas
11.07.2023
Atvērta pieteikšanās dalībai izstādē Berlīnē: Fruit Logistica 2024
23.06.2023
GEMOSS Grantu konkurss 2023 – profesionāls atbalsts Latvijas pavāru un viesmīļu profesionālās izaugsmes veicināšanai
23.06.2023
Raimonds Zommers iesaka kā pagatavot sulīgu šašliku lustīgai Jāņu svinēšanai
21.06.2023
Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs EASY WINE
19.06.2023
Kuldīgā tapis jauns un atspirdzinošs tūrisma piedāvājums – vasaras kokteiļu maršruts
15.06.2023
Andris Reizenbergs dalās pasaules limonāžu un bezalkoholisko kokteiļu modes tendencēs
23.05.2023
Jūrmalā durvis vērusi jauna viesnīca Rixwell Collection Seaside Hotel
22.05.2023
Valmiermuižas alus šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu
22.05.2023
Šefpavāru atziņas
22.05.2023
Pagarināts eko kampaņas termiņš: pieņem pārstrādei virtuves piederumus līdz maija beigām
28.04.2023
Investējot 1,3 miljonus eiro, McDonald’s atver jaunu restorānu Latvijā
20.04.2023
Restorāna Nolla šefpavāra Alberta Franch Suyner meistarklase
17.04.2023
Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase
30.03.2023
Cēsu novada Restorānu nedēļa no 31.03.-4.04.
25.03.2023
Siguldas novadā - Pavasara Restorānu nedēļa, Pavasaris karotē
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties