Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
15.06.2023
Andris Reizenbergs dalās pasaules limonāžu un bezalkoholisko kokteiļu modes tendencēs
23.05.2023
Jūrmalā durvis vērusi jauna viesnīca Rixwell Collection Seaside Hotel
22.05.2023
Valmiermuižas alus šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu
22.05.2023
Šefpavāru atziņas
22.05.2023
Pagarināts eko kampaņas termiņš: pieņem pārstrādei virtuves piederumus līdz maija beigām
28.04.2023
Investējot 1,3 miljonus eiro, McDonald’s atver jaunu restorānu Latvijā
20.04.2023
Restorāna Nolla šefpavāra Alberta Franch Suyner meistarklase
17.04.2023
Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase
30.03.2023
Cēsu novada Restorānu nedēļa no 31.03.-4.04.
25.03.2023
Siguldas novadā - Pavasara Restorānu nedēļa, Pavasaris karotē
18.03.2023
Riga Street Food festivāls Vecrīgā
11.03.2023
ProWein 2023 Diseldorfā
28.02.2023
Kafijas tuvākā nākotne: kā mainās nozare un dzēriens mūsu krūzītēs?
17.02.2023
Slovēnijā atvērtas jaunas Mogotel pārvaldītas zīmola Ibis Styles viesnīcas
15.02.2023
Pasaules labākā vinziņa titulu saņem Raimonds Tomsons
23.01.2023
Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī
21.01.2023
Pavāru klubam jauns prezidens - Artūrs Arnicāns
20.01.2023
Ko iegūst cilvēks un planēta, ceļot galdā tikai augu valsts produktus?
18.01.2023
Mogotel atvēris savu pirmo viesnīcu Siguldā - Rixwell Segevold Hotel
09.01.2023
Četri neparasti notikumi Valmiermuižā jeb kāpēc Valmiermuiža bija lepnāka par pašu Valmieru
02.01.2023
Saulkrastu pilsētā izveidots jauns vides objekts
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties