Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
22.11.2023
Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā
16.11.2023
Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei
16.11.2023
Kuldīga aicina uz uguns un šokolādes maģijas piedzīvojumu Kuldīgas Restorānu nedēļā 2023
28.10.2023
Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!
28.10.2023
Lidostā Rīga atvērts Caffeine
02.10.2023
MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā
16.09.2023
Bocuse d’Or Latvijas atlasē uzvar restorāna Ferma šefpavārs Nils Ģēvele
29.08.2023
Vai kafija patiešām ir studentu produktivitātes labākais draugs?
28.08.2023
Aktīva vai relaksējoša atpūta uz ūdens Lietuvā
26.08.2023
Konkurss The Baltic Taste Award notiks 7.septembrī
14.08.2023
Latvijas novadu Siera diena Jelgavā 26.augustā
12.08.2023
Uzzini kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti darba dienas vakarā
11.08.2023
Slaveni citāti par ēdienu tēmu
11.08.2023
Saldējums – gardais vasaras našķis, kas var būt arī veselīgs
13.07.2023
Maxima Latvija paplašina vegānisko produktu sortimentu un tā pieejamību
11.07.2023
Valmiermuižā varēs apgūt karstasinīgās tarantellas soļus kopā ar pasaules zvaigznēm no Itālijas
11.07.2023
Atvērta pieteikšanās dalībai izstādē Berlīnē: Fruit Logistica 2024
23.06.2023
GEMOSS Grantu konkurss 2023 – profesionāls atbalsts Latvijas pavāru un viesmīļu profesionālās izaugsmes veicināšanai
23.06.2023
Raimonds Zommers iesaka kā pagatavot sulīgu šašliku lustīgai Jāņu svinēšanai
21.06.2023
Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs EASY WINE
19.06.2023
Kuldīgā tapis jauns un atspirdzinošs tūrisma piedāvājums – vasaras kokteiļu maršruts
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties