Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.11.2023Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā


16.11.2023 Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei


16.11.2023Kuldīga aicina uz uguns un šokolādes maģijas piedzīvojumu Kuldīgas Restorānu nedēļā 2023


28.10.2023Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!


28.10.2023 Lidostā Rīga atvērts Caffeine


02.10.2023MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā


16.09.2023Bocuse d’Or Latvijas atlasē uzvar restorāna Ferma šefpavārs Nils Ģēvele


29.08.2023Vai kafija patiešām ir studentu produktivitātes labākais draugs?


28.08.2023Aktīva vai relaksējoša atpūta uz ūdens Lietuvā


26.08.2023 Konkurss The Baltic Taste Award notiks 7.septembrī


14.08.2023Latvijas novadu Siera diena Jelgavā 26.augustā


12.08.2023Uzzini kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti darba dienas vakarā


11.08.2023 Slaveni citāti par ēdienu tēmu


11.08.2023Saldējums – gardais vasaras našķis, kas var būt arī veselīgs


13.07.2023Maxima Latvija paplašina vegānisko produktu sortimentu un tā pieejamību


11.07.2023Valmiermuižā varēs apgūt karstasinīgās tarantellas soļus kopā ar pasaules zvaigznēm no Itālijas


11.07.2023Atvērta pieteikšanās dalībai izstādē Berlīnē: Fruit Logistica 2024


23.06.2023GEMOSS Grantu konkurss 2023 – profesionāls atbalsts Latvijas pavāru un viesmīļu profesionālās izaugsmes veicināšanai


23.06.2023Raimonds Zommers iesaka kā pagatavot sulīgu šašliku lustīgai Jāņu svinēšanai


21.06.2023Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs EASY WINE


19.06.2023Kuldīgā tapis jauns un atspirdzinošs tūrisma piedāvājums – vasaras kokteiļu maršruts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts