Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

21.12.2021Gandrīz puse aptaujāto Latvijas jauniešu vēlas ēst mazāk dzīvnieku produktu


16.12.2021Daudzās Latvijas ģimenēs maltītes gatavo kopā ar bērniem


13.12.2021Bagātīgā tējas baudīšanas vēsture un tradīcijas pasaulē


07.12.2021HKScan Latvia jauni ražošanas un eksporta rekordi


06.12.2021Latvijas bioloģiskās, dabīgās pārtikas un dzērienu ražotāji piedalīsies EXPO izstādē Organic & Natural


29.11.2021Vācijas izstāžu sabiedrība Messe Berlin pārceļ Grüne Woche uz 2023. gadu


21.11.2021Latvijas uzņēmums Mogotel paplašina tīklu un atver jaunu viesnīcu Tallinā


18.11.2021 Četri padomi svētku sajūtu veicināšanai ģimenē


11.11.2021 Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā Baltic Chefs


05.11.20214 vērtīgi padomi ķirbju pagatavošanā bērniem


04.11.202111 Latvijas uzņēmumi piedalīsies divās pārtikas izstādēs un tirdzniecības misijā EXPO


04.11.2021 Bērnam pieaug apetīte – ko iesākt?


28.10.2021Uzņēmuma Coca-Cola HBC ražotne Lietuvā saņem zelta sertifikātu


12.10.2021Ko dot bērnam līdzi uz skolu pusdienās?


10.10.2021Noskaidroti pavāru konkursa rezultāti un Bocuse d'Or Latvijas kandidāts uz Eiropas atlasi 2022


04.10.2021Putras mēnesī Latvijas iedzīvotājus aicina piedalīties labdarības akcijā


04.10.2021 Latvijā un Eiropā pieejama jauna alkoholisko dzērienu e-etiķetes platforma U-LABEL


30.09.2021Katram desmitajam Latvijas iedzīvotājam nav laika pusdienām


28.09.2021Šonedēļ norisināsies Latvijas Vīnziņu čempionāts


27.09.2021Ēdināšanas uzņēmumi aicināti pieteikties zīmes- Zaļais sertifikāts iegūšanai


22.09.2021Gardēžu tūrē aicina iepazīt Vidzemi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts