Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

21.12.2019Ziemassvētku balle Livonijā


18.12.2019Rīgas autorvirtuves restorāns Ikos Olivia svin pirmo jubileju


16.12.2019Latvijas saimniecībās audzētas gaļas pārdošanai izveidots jauns koncepts


12.12.2019Ziemassvētku tirdziņš Vecrīgā


12.12.2019Birštonas kūrortpilsēta aicina svētkus svinēt mierīgi un mājīgi


12.12.2019Janvārī notiks videi draudzīgās ēšanas izaicinājums Neapēd zemeslodi


10.12.2019 Ziemas Vegānsvētki Tallinas ielas kvartālā


09.12.2019Lauku tūrisma saimniecības saņem vides kvalitātes zīmi Zaļais sertifikāts


06.12.201911 lauku tūrisma uzņēmēji saņem kultūras zīmi Latviskais mantojums


04.12.2019CENTRĀLAIS GASTRO TIRGUS Latvijā


02.12.2019Straujš cūkgaļas cenu lēciens ražotājiem sola liesos gadus


01.12.2019No 15. lidz 17. martam Diseldorfā notiks izstāde ProWein


01.12.2019Latvijas balzama apgrozījumos 9 mēnešos sasniedzis 53.1 miljonu


28.11.2019 Aldarus aicina dalībai konkursā Mežpils prove


25.11.2019Latvijas āboli ripo pa Sidra ceļu


25.11.2019Rīgas festivāls Šerloka Holmsa dzimšanas diena ieguvis prestižas tūrisma prēmijas


25.11.2019Aicinājums pievienoties kulinārā tūrisma piedāvājumam Rudzu ceļš


25.11.2019Labākais tūrisma video pasaulē – Insider’s guide to Riga


24.11.2019Radisson Hotel Group atsakās no sprostu olām


21.11.2019Ēst gatavošanas padomi steidzīgai ikdienai


20.11.2019Fissman turpina paplašināties, atverot jauna koncepta veikalu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts