Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
21.12.2019
Ziemassvētku balle Livonijā
18.12.2019
Rīgas autorvirtuves restorāns Ikos Olivia svin pirmo jubileju
16.12.2019
Latvijas saimniecībās audzētas gaļas pārdošanai izveidots jauns koncepts
12.12.2019
Ziemassvētku tirdziņš Vecrīgā
12.12.2019
Birštonas kūrortpilsēta aicina svētkus svinēt mierīgi un mājīgi
12.12.2019
Janvārī notiks videi draudzīgās ēšanas izaicinājums Neapēd zemeslodi
10.12.2019
Ziemas Vegānsvētki Tallinas ielas kvartālā
09.12.2019
Lauku tūrisma saimniecības saņem vides kvalitātes zīmi Zaļais sertifikāts
06.12.2019
11 lauku tūrisma uzņēmēji saņem kultūras zīmi Latviskais mantojums
04.12.2019
CENTRĀLAIS GASTRO TIRGUS Latvijā
02.12.2019
Straujš cūkgaļas cenu lēciens ražotājiem sola liesos gadus
01.12.2019
No 15. lidz 17. martam Diseldorfā notiks izstāde ProWein
01.12.2019
Latvijas balzama apgrozījumos 9 mēnešos sasniedzis 53.1 miljonu
28.11.2019
Aldarus aicina dalībai konkursā Mežpils prove
25.11.2019
Latvijas āboli ripo pa Sidra ceļu
25.11.2019
Rīgas festivāls Šerloka Holmsa dzimšanas diena ieguvis prestižas tūrisma prēmijas
25.11.2019
Aicinājums pievienoties kulinārā tūrisma piedāvājumam Rudzu ceļš
25.11.2019
Labākais tūrisma video pasaulē – Insider’s guide to Riga
24.11.2019
Radisson Hotel Group atsakās no sprostu olām
21.11.2019
Ēst gatavošanas padomi steidzīgai ikdienai
20.11.2019
Fissman turpina paplašināties, atverot jauna koncepta veikalu
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties