Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

30.09.2011Plānots lopbarības augu sēklu maisījumu sastāvā iekļaut dabisko biotopu augu sēklas


28.09.2011Vietējie ražotāji var nodrošināt skolām kvalitatīvas sardeles no īstas gaļas


28.09.2011“Durbes veltes” produktiem piešķir preču zīmi “Dabīgs produkts”


28.09.2011Veikalos atkal pieejama Vidzemes maiznīcas torte “Draudzība”


27.09.2011Svaigu ābolu lietošana ikdienas uzturā


27.09.2011Dabas muzejā Dabas vakars – „Sēnes un latvieši”


27.09.2011Āfrikāņu bungas, pavārmāksla, dejas un citi hobiji Spice Home


27.09.2011ZM: nepieciešams īstenot bišu veselības uzraudzības programmu


26.09.2011Vēl tikai šonedēļ var pieteikt Latvijas lielākā ķirbja titula pretendentus


26.09.2011Viesistaba kazarmās Oktobra/Novembra Kursu kalendārs


26.09.2011Neatrast cīsiņus ar 70% gaļas


26.09.2011Noticis Latvijā pirmais Jameson Cult Film Club


26.09.2011Pagājušajā gadā pasaule tika izdzerti 19 288 904 500 litri stiprā alkohola


23.09.2011“McDonald’s” izstrādājis “Happy Studio” – unikālu izglītojošu virtuālo vidi bērniem


22.09.2011Latvijas āboli ceļo uz Lietuvu


22.09.2011Zivis un olas uzturā jeb Ko ēda vistiņa, ko ēda zivtiņa, to apēdam arī mēs


21.09.2011Dārzeņu audzētājiem labas produkcijas netrūks


20.09.2011 AS Staburadze paaugstina konkurētspēju


20.09.2011Reportāža no izstādes Rīga Food 2011


20.09.2011Vīrieši priekšroku dod sausbaranciņām ar siera garšu, sievietes – klasiskajām


20.09.2011Tikai 20% Latvijas iedzīvotāju noteicošā ir maizes cena


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts