Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.07.2018RestBar Mo svinēs pirmo jubileju


12.07.2018Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu piedāvājumu


11.07.2018Tūrisma profesionāļiem noderīga rokasgrāmata Go rural 2018


05.07.2018 Latvijas balzams pārliecinoši iesoļo premium džina kategorijā


05.07.2018Sklandraušu festivāls Dundagā


04.07.2018 Latvijas pārtikas eksports gada laikā audzis par 21,3 procentiem – lielākais kāpums ES


03.07.2018Unikāla iespēja dzirdēt Inesi Galanti Kalnciema kvartālā


02.07.2018Dzintaros izskanēs labākā itāļu mūzika no Karūzo līdz Čelentāno


02.07.2018Jaunākās tendences un aktualitātes restorānu industrijā 2018. gadā


02.07.201811.augustā Summertime festivālā Inese Galante dziedās par mīlestību


02.07.2018Ineses Galantes festivālā izskanēs leģendāras Frenka Sinatras kompozīcijas


02.07.2018Ievārījums, džems, želeja, marmelāde - ar ko tie atšķiras


29.06.2018Balkānu mūzika Summertime festivālā


29.06.2018 Klasika, džezs un Balkānu mūzika -Summertime 2018 – aicina Inese Galante krāšņā programma


27.06.2018Baltijas valstu un Somijas lauki piesaista Japānas tūrisma tirgu


26.06.2018Rīgas Melnais Balzams gatavs veidot tradīcijas arī nākamos 100 gadus


25.06.2018Kā veikalā neapjukt un izvēlēties kvalitatīvu gaļu?


21.06.2018Jāņu siers -īsts latviešu produkts


19.06.2018No 21. līdz 24. jūnijam vērienīga līgošana Rīgā


16.06.2018Ārvalstu viesu pieredze ceļojot ar sabiedrisko transportu Latvijā, Igaunijā un Somijā


15.06.2018Latvijas bāriem jāprezentē vietējā kultūra


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts