Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

07.08.2018

101 Latvijas produkts vienas dienas restorānā

11. augustā Līgatnē notiks festivāls Pārceltuve, kura ietvaros jau otro gadu būs arī brīvdabas garšu un sarunu festivāls. Pavāri, Ēriks Dreibants, Mārtiņš Sirmais un citi, piedāvās izbaudīt dabas garšas vienas dienas improvizētā restorānā  101 Latvijas produkts.
Idejas autors ir Ēriks Dreibants, kurš apvienoja domu biedrus no 3 pavāru restorāna, Restorāna 3, restorāna KEST, restorāna Jonathan, kafejnīcas Trīs kūkas Rehabilitācijas centra Līgatne, Lustīgie Meistari un Vilhelmīnes dzirnavas gardēžiem veidot savu ēdienu un stāstu par mūslaiku Latvijas virtuvi.


vairāk par festivālu šeit

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts