Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti



10.07.2024

Mājas Kafejnīcu Dienas turpinās

Kā katru gadu, arī šogad Mājas Kafejnīcu Dienas pulcēs gardas ēšanas un ēst gatavošanas entuziastus visos Latvijas novados




30.04.2024

Viegli pagatavojamas sausmaizīšu uzkodu receptes

Līdz ar pavasara un arvien siltāka laika iestāšanos, biežāk izvēlamies būt dabā, pavadot laiku sportiskās aktivitātēs, pastaigās vai pārgājienos, nekā ilgas stundas virtuvē gatavojot sarežģītus ēdienus 

15.04.2024

Kobe beef

Kobe beef jeb Kobes liellops  attiecas uz liellopu gaļas  izcirtņiem, kas nāk no melnā Tajima-ushi celma Wagyu liellopa, kas tiek audzēti  saskaņā ar stingrām tradīcijām, kas sakņojas Hjogo prefektūrā, Japānā. 


04.02.2024

Vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija Neapēd zemeslodi, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. 



08.12.2023

Aerogrilā cepta vista

Jo vairāk sviesta, jo gardāka maltīte? Kristaps Zutis ir pārliecināts, ka gardu vistas cepeti var pagatavot ar karstu gaisu un mīlestību vien! 




11.07.2023

Vasaras deserts - saldējums

Vasaras deserts - saldējumsSaldētas sulas, krējuma, piena, saldējums, saldējuma kokteiļi, sorberti un citi ledainie deserti – vasarīgās maltītes un brīvdienas ir gandrīz neidomājamas bez kāda no šiem ledainajiem un atsvaidzinošajiem desertiem. Ne velti šis ir laiks, kad saldējuma ražotāji gūst lielāko peļņu.




06.03.2023

Saldēti dārzeņi, augļi un ogas

Vismaz 400 g dārzeņu un augļu iekļaušana ikdienas ēdienkartē ir neatņemama veselīga uztura sastāvdaļa, tomēr ziemas periodā to daudzveidība un pieejamība svaigā veidā dažādu iemeslu dēļ var būt ierobežota


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts