Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti




14.07.2020

Lauku dzīvesveids jeb- jaunā tūrisma tendence?

Laikā, kad masu tūrisms, visticamāk, būs atstāts pagātnē vismaz uz laiku, arī Ziemeļeiropā mazi, privāti tūrisma produkti un galamērķi ir raisījuši interesi jaunām klientu grupām






06.05.2020

Veselīgs ēdiens nav dārgas salātlapas

“Nē, nu es jau varētu ēst veselīgi, bet kurš var atļauties tās čia sēklas un dārgās salātlapas,” - saka man klients, un es jau zinu, kas te notiek.

06.04.2020

Uzņēmumu komandējumi ārkārtējās situācijas laikā

Lai nodrošinātu uzņēmējdarbības nepārtrauktību un līgumu izpildi ārkārtas situācijas laikā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludinājusi iespēju Latvijas uzņēmējiem izņēmuma gadījumos doties komandējumos.




13.02.2020

Kobe beef

Kobe beef jeb Kobes liellops  attiecas uz liellopu gaļas  izcirtņiem, kas nāk no melnā Tajima-ushi celma Wagyu liellopa, kas tiek audzēti  saskaņā ar stingrām tradīcijām, kas sakņojas Hjogo prefektūrā, Japānā. 







Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts