Raksti
17.07.2017
Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu
aci viegli saskatāmu sugu ir vien mazliet vairāk par ceturto daļu no
visām. Par ēdamām atzītas apmēram 300 sugas. Vidusmēra sēņotāji pazīst
labi ja desmito daļu no ēdamajām. Uzdrošinos apgalvot: pie nedaudzajām
pazīstamajām noteikti pieder parastā gailene (Cantharellus cibarius).
04.07.2017
Dzīves laikā mēs katrs apgūstam dažāds zināšanas, prasmes un iemaņas. Dažreiz hobijs pāraug pamatnodarbē, talants – profesijā un vēlme apliecināt sevi – panākumu stāstā.
03.07.2017
Šefpavārs Artūrs Taškāns piedāvā viegli pagatavojamas un veselīgas uzkodas recepti, kas noderēs, gatavojoties piknikam
30.06.2017
Katram gaļas cienītājam noteikti ir pazīstams vārds “steiks”. Visbiežāk ar to tiek saprasts krietns liellopu gaļas gabals, taču gardu un sulīgu steiku var pagatavot arī no cūkgaļas.
30.06.2017
Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un garda?
27.06.2017
Sarkanā gaļa ir viens no labākajiem olbaltumvielu, dzelzs, cinka un B grupas vitamīnu avotiem. Taču, lai no šīs gaļas saņemtu pašu labāko, svarīgi to arī veselīgi pagatavot.
21.06.2017
Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus
21.06.2017
Tuvojas Līgo svētki, kad līdzās tradicionālajiem Jāņu ēdieniem liekam galdā arī uz iesmiem ceptu gaļu. Šis būs vispiemērotākais brīdis, lai pamielotu savus draugus ar melno cūkgaļas bārkekjū amerikāņu gaumē.
20.06.2017
Vasara ir laiks, kad itin bieži mūsu nāsis un garšas kārpiņas patīkami kairina grilētas gaļas smarža, kā izrādās, viena no būtiskākajām detaļām šajā procesā ir marināde un pats marinēšanas process, jo tieši tā varam izcelt ikvienas gaļas garšas īpatnības.
19.06.2017
Dayton SIA piedāvā visu nepieciešamo saldējuma tirdzniecības uzsākšanai –izejvielas un garnīrus, nepieciešamo aprīkojumu un saldējuma pagatavošanas iekārtu īri gaidāmajai vasaras sezonai.
19.06.2017
19.06.2017
Tuvojoties Jāņiem, ir noslēdzies projekts „Gardā siera ceļš”. Tagad Jāņu sieru pazīst pat Kanāriju salās. Projekts tika īstenots Spānijā, Slovēnijā, Maltā, Itālijā, Latvijā un Bulgārijā
10.06.2017
Lielākai daļai cilvēku garšo vistas gaļa. Tā ir diētiska, garšīga un veselīga, pie nosacījuma, ja ir dabīga.
21.05.2017
19.05.2017
Satriecoši garšīgi un veselīgi: garneles kopā ar Āzijas garšu - miso, ingveru, čili un sezamu
15.05.2017
11.05.2017
Cūkgaļa ir viena no iecienītākajām maltīšu sastāvdaļām daudzviet pasaulē, tostarp arī Latvijā.
05.05.2017
Viesmīlim jābūt ar labām komunikācijas spējām
02.05.2017
No šā gada 8.maija līdz 14.maijam Rīgā norisināsies restorānu nedēļa,informēja “Live Riga” pārstāve Anna Blaua.
01.05.2017
Cūkgaļa jau izsenis ir bijusi tradicionāla latviešu virtuves sastāvdaļa, ko iespējams pagatavot dažnedažādākajās variācijās.
20.04.2017
"Avokado" sadarbībā ar veikala "Vom Fass" garšu meistaru Kasparu Vendeli 26. aprīlī, plkst. 18:00, Tērbatas ielā 49/51, Rīgā, aicina uz semināru.