Raksti
20.06.2017
Vasara ir laiks, kad itin bieži mūsu nāsis un garšas kārpiņas patīkami kairina grilētas gaļas smarža, kā izrādās, viena no būtiskākajām detaļām šajā procesā ir marināde un pats marinēšanas process, jo tieši tā varam izcelt ikvienas gaļas garšas īpatnības.
19.06.2017
Dayton SIA piedāvā visu nepieciešamo saldējuma tirdzniecības uzsākšanai –izejvielas un garnīrus, nepieciešamo aprīkojumu un saldējuma pagatavošanas iekārtu īri gaidāmajai vasaras sezonai.
19.06.2017
19.06.2017
Tuvojoties Jāņiem, ir noslēdzies projekts „Gardā siera ceļš”. Tagad Jāņu sieru pazīst pat Kanāriju salās. Projekts tika īstenots Spānijā, Slovēnijā, Maltā, Itālijā, Latvijā un Bulgārijā
10.06.2017
Lielākai daļai cilvēku garšo vistas gaļa. Tā ir diētiska, garšīga un veselīga, pie nosacījuma, ja ir dabīga.
21.05.2017
19.05.2017
Satriecoši garšīgi un veselīgi: garneles kopā ar Āzijas garšu - miso, ingveru, čili un sezamu
15.05.2017
11.05.2017
Cūkgaļa ir viena no iecienītākajām maltīšu sastāvdaļām daudzviet pasaulē, tostarp arī Latvijā.
05.05.2017
Viesmīlim jābūt ar labām komunikācijas spējām
02.05.2017
No šā gada 8.maija līdz 14.maijam Rīgā norisināsies restorānu nedēļa,informēja “Live Riga” pārstāve Anna Blaua.
01.05.2017
Cūkgaļa jau izsenis ir bijusi tradicionāla latviešu virtuves sastāvdaļa, ko iespējams pagatavot dažnedažādākajās variācijās.
20.04.2017
"Avokado" sadarbībā ar veikala "Vom Fass" garšu meistaru Kasparu Vendeli 26. aprīlī, plkst. 18:00, Tērbatas ielā 49/51, Rīgā, aicina uz semināru.
20.04.2017
"Avokado" sadarbībā ar restorāna "Hačapuri" šefpavāru Alekseju Pavgonenu 18. maijā, plkst.18:00, Tērbatas ielā 49/51, Rīgā, aicina uz semināru "Gruzijas nacionālā virtuve".
12.04.2017
11.04.2017
BBC pētījumā atklājās, ka, ļaujot šokolādei izkust mutē, tiek palielināta smadzeņu aktivitāte
07.04.2017
06.04.2017
05.04.2017
31.03.2017
Melnie pipari tiek uzskatīti par pasaulē visvairāk lietoto garšvielu. Taču, izrādās, piparus var izmantot neskaitāmos veidos, pat tādos, kādi mums līdz šim vispār nav ienākuši prātā.
29.03.2017
Maize daudzu cilvēku apziņā un uzturā ir svarīgs ikdienas pārtikas produkts, ko lielākā daļa iedzīvotāju uztver kā visnozīmīgāko pārtikas produktu ar vissenāko vēsturi.