Raksti
Riga Food ietvaros Gaschema demonstrēs pārtikas gāzu, sausā ledus un šķidrā slāpekļa pielietojumu
Pārtikas gāzu ražotājs Gaschema piedalīsies izstāde Rīgas Food 2019, kas norisināsies 2019. gada 4. -7. septembrī izstāžu centrā Ķīpsala
Lietotas profesionālās virtuves iekārtas plašā izvēlē no Metos
Farm Frites un Haralds Saušs aicina apmeklēt meistarklases izstādē Rīga Food - Jaunākie produkti Jūsu ēdienkartē
Aktualitāte -bezeļļas fritera HOP prezentācija
Bocuse d”Or nacionālā atlase un citi nozīmīgi pavāru konkursi no 4.09.19.- 6.09.19.
Rīgas svētki no 16.08.- 18.08.
Piecas idejas dārza ballītēm, kas patiks dārzu saimniekiem un viesiem
Vasara ir piemērotākais laiks, lai kopā ar ģimeni un draugiem satiktos un izbaudītu nesteidzīgos vakarus, skaistos saulrietus un burvīgu kompāniju
Alternatīva trauslajiem stikla traukiem – daudzreiz lietojamas plastmasas glāzes!
Šīs glāzes ir izgatavotas no izturīga, neplīstoša materiāla – PC polikarbonāta vai PETG. PETG materiāls pamatā tiek iegūts no atjaunojama, augu izcelsmes, dabas resursa – cukurniedrēm, tāpēc šīs glāzes ir jo īpaši videi draudzīgs risinājums.
Jaunums – ekoloģiski trauki līdzņemšanai no kvalitatīva kraft papīra!
MULTIPACK sortimentā jauna produktu sērija – EKO kraft papīra iepakojums ēdiena līdzņemšanai.
MULTIPACK sortimentā orģināla dizaina kastes 0,33L un 0,5L pudelēm
Inkomercs K- profesionālo virtuves un tirdzniecības iekārtu izpārdošana
Inkomercs K profesionālo virtuves un tirdzniecības iekārtu izpārdošana! Mēs piedāvājam jaunas un lietotas iekārtas restorāniem, kafejnīcām, bāriem, veikaliem un citām ēdināšanas iestādēm
Jāņu siers (recepte)
Jaunums - galda piederumi, kas izgatavoti no kokšķiedras un bio plastmasas!
Galda piederumi, kas izgatavoti no kokšķiedras un bio plastmasas ir alternatīva ierastajiem vienreizējiem plastmasas traukiem.
Zināms kurš pārstāvēs Igauniju Bocuse d'Or finālā 2020 gadā
Igaunijā, Tallinā 6. jūnijā notika nacionālā atlase pasaulē prestižākajam pavāru konkursam Bocuse d'Or . Igaunijas Bocuse d’Or organizatori ielūdza Latvijas Pavāru kluba pārstāvjus un kluba prezidenti Svetlanu Riškovu
CompuCash: risinājums efektīvākam darbam un labākiem rezultātiem HORECA nozares uzņēmumiem
Kopš kases aparātu reformas iesākšanās jau pirms 10 gadiem, uzņēmējam arvien lielāku mulsumu izraisa noteikumu maiņa un prasības veikt jauninājumus esošajiem kases aparātiem un sistēmām
Metos profesionālo virtuves iekārtu izpārdošana
Restorānā Avalon jauna un ar līdz šīm nebijušiem produktiem A la carte
Šī gada pavasarī viesnīcas AVALON HOTEL & Conferences restorāns saviem viesiem un sadarbības partneriem paziņo par patīkamām pārmaiņām – ir tapusi jauna ēdienkarte
Grila sezonas tēmas profesionāļiem
7 siera pasniegšanas noslēpumi
Siers garšojot daudz labāk, ja vien pasniegts glīti un acīm baudāmi. Šefpavārs Jevgenijs Ponomarjovs atklāj septiņus noslēpumus, kā pasniegt sieru gan acīm, gan vēderam tīkamā veidā.