Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

















10.02.2014

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi

Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.

08.02.2014

Ir noteikti "GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2013" laureāti

Oficiālā pasniegšanas ceremonija norisinājās 07.02.2014 tūrisma izstādes Balttour 2014 atklāšanas pasākumā. Kopš 2003. gada balva tiek pasniegta jau 11. reizi un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu tūrisma nozarē. 





Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts