Raksti
Tūrisma nozares vebinārs 13.maijā
2019. gadā sasniegts augstākais ārvalstu ceļotāju skaits un izdevumu apjoms Latvijā
2019. gadā ārvalstu ceļotāji 8,3 milj. reižu šķērsoja Latvijas robežu, kas ir par 7,3 % vairāk nekā gadu iepriekš. Ceļotāju izdevumi pieauga par 7,2 % un sasniedza 806,3 milj. eiro
Veselīgs ēdiens nav dārgas salātlapas
“Nē, nu es jau varētu ēst veselīgi, bet kurš var atļauties tās čia sēklas un dārgās salātlapas,” - saka man klients, un es jau zinu, kas te notiek.
Uzņēmumu komandējumi ārkārtējās situācijas laikā
Lai nodrošinātu uzņēmējdarbības nepārtrauktību un līgumu izpildi ārkārtas situācijas laikā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludinājusi iespēju Latvijas uzņēmējiem izņēmuma gadījumos doties komandējumos.
VĪRUSĪDS DEZINFEKCIJAS ŠĶĪDUMS VIRSMĀM
Pārbaudīta virucīda, fungicīda un baktericīda iedarbība. Nav paredzēts roku dezinfekcijai.
Izdevīgo cenu pavasaris no Metos
Pārtikas un dzērienu izstāde SMAK 2020
HoReCa aprīkojuma un servisa izstāde INTERNORGA 2020
INTERNORGA
13.03.2020 - 17.03.2020 Hamburga
Netērējiet laiku glāžu pulēšanai!
Unox – tehnoloģijas inovācija siltais ledusskapis Evereo®
Ātri pagatavojamas maltītes ar jaunām garšas niansēm (recepte)
Gaļas bumbiņas un kartupeļu biezenis vai rīsi un gaļas bumbiņas – šīs pazīstamās kombinācijas ir jau pārbaudītas vērtības, kas garšo kā mazajiem, tā arī lielajiem.
Izdevīgas cenas Waring® produkcijai no Baltic Master
Iegādāties krāsni par viszemāko cenu Baltijā!
Metos: Gada izdevīgākais piedāvājums
VESTA OGĻU GRILA KRĀSNIS - ĀTRAS, DROŠAS UN KVALITATĪVAS
Mēs piedāvājam VESTA četrus grila krāšņu modeļus, kas paredzētas kafejnīcām ar dažādu apmeklētību.
Šefpavāre Svetlana Riškova: Ģimene ir mani galvenie ēdienu kritiķi
Ruda, smejoša un strauja, uguns, ne sieviete – tāda ir Latvijas Pavāru kluba prezidente Svetlana Riškova
Zeltainā pīle un citas gardas receptes no Farm Frites
Rīgas Restorānu nedēļa no š.g. 07.-13.oktobrim
Rīgas Restorānu nedēļa no š.g. 07.-13.oktobrim.
Restorānā AVALON piedāvā 3 ēdienu ēdienkarte, tikai EUR 15.00
Galdiņu rezervācija pa tālr.: 26648598; 67169999 vai e-pasts: restaurant@hotelavalon.eu
MULTIPACK piedāvā ekoloģiskos traukus pārtikas līdzi ņemšanai
Ikdienas steidzīgajā dzīves ritmā, ar katru gadu jo lielāks un lielāks cilvēku skaits pusdienās dod priekšroku svaigam un garšīgam ēdienam, kuru var ņemt līdzi parocīgā, ērtā un veselībai nekaitīgā iepakojumā.