Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti




13.07.2015

Makarūns

Makarūns (no itāļu val maccherone) ir mazs sviestmaizei līdzīgs, krāsains cepums.Tas ir ticis iekļauts filmās, televīzijas seriālos, žurnālu rakstos un nesen pat kāds japāņu šefpavārs izdeva makarūniem veltītu grāmatu "I Love Macarons".  




06.07.2015

Krāsu nozīme ēdienā

Katrai krāsai ir savas vibrācijas, un katra šāda vibrācija, cilvēka ķermenī rada citādu reakciju. 

06.07.2015

10 likumi klienta laimei

Starptautiskais viesmīlības vortāls Hospitality Planet ir sastādījis sarakstu ar 10 vienkāršiem likumiem, kas restorāna apkalpojošajam personālam jāievēro, lai klients justu vēlmi tur atgriezties vēl un vēl.



19.05.2015

Pavārs, viesmīlis vai medmāsa

Kur studēt? Novērojumi un aptaujas rāda, ka cilvēks pirms izdara izvēli par to, kādu profesiju apgūt, vadās  pēc vairākiem kritērijiem:

14.05.2015

Kartupeļu akadēmija - porciju kontrole

Kartupeļu produkti garantē peļņu. Viens veids, kā palielināt peļņu no kastes kartupeļu, ir porciju kontrole. Turpmākie ieteikumi maksimāli palielinās peļņu no pārdotajiem kartupeļu produktiem.







25.04.2015

Organisma attīrīšana pavasarī

Līdz ar pavasara atnākšanu nereti izjūtam vājumu, miegainību un nespēku. Šie simptomi ir sekas ziemai, kuras laikā organisms tiek ievērojami novājināts – lielāko daļu laika pavadot iekštelpās, mazāk kustoties, vairāk un neveselīgāk ēdot. Neskatoties uz šo vājumu, organismam jāspēj piemēroties jaunam dienas ritmam un laika apstākļu režīmam. 




02.04.2015

Jaunības eliksīrs - zaļā tēja

Iedomāsimies zaļo tēju. Momentā garšas kārpiņas sajūt tās rūgteno garšu, acu priekšā tumšzaļās augu lapas un galvā daudz sagrābstītu faktu par zaļās tējas dziedinošo spēku un vērtīgajām vielām.



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts