Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

08.12.2016

Kā savus brīvdienu našķus padarīt karstākus

Katram ir ierasti ēdieni, kurus gatavojam biežāk, nekā gribētos. Lai nebūtu jātērē laiks un enerģija jaunu recepšu izmēģināšanā, ir veids, kā ierastos ēdienus mazliet atdzīvināt, – ar viskiju. Ne miņas no ierastā asuma, tikai patīkamas izmaiņas un garšu spēles, kas piešķir jaunu garšu buķeti.

07.12.2016

Maizes lietošanas paradumi Latvijā

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām







17.11.2016

Kādu dzērienu likt galdā svētkos

18. novembris ir ne tikai valsts svētki, bet arī svētki ģimenēm, jo visiem kopā ir iespēja svinēt Latvijas dzimšanas dienu, atcerēties par vērtībām un pie kopīgi klāta galda ļauties sarunām.



10.11.2016

Mārtiņdiena nu ir klāt

Mārtiņdienu svin vairākas Eiropas tautas, un katrai no tām ar šo dienu saistās savas ieražas un tradīcijas. Vācieši Mārtiņos ceļ galdā zoss





18.10.2016

Džeimija Olivera šokolādes un ķirbju kūka


Zeltainais rudens tikai tad pilnvērtīgi nosvinēts, ja virtuvē ir tapis kāds gardums no dzeltenā ķirbja. Un nemaz nav jāgaida Helovīns, lai taptu zupa, sacepums vai kūka. 

11.10.2016

Laura Žukovska-Supe: Latvija ir unikāla ar vairākām lietām

Tūrisms Latvijā ir viena no nedaudzajām nozarēm, kas pēdējo gadu laikā attīstās ar augšupejošu līkni. Tomēr, lai spētu piedāvāt pievilcīgu un konkurētspējīgu produktu nozares uzņēmējiem arvien jāseko tirgus attīstībai 




Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts