Raksti
11.01.2017
Jautājums par to, vai patērētājs veido piedāvājumu, vai mārketinga speciālisti “iesēj sēklu” un ietekmē auditorijas izvēli, ir tikpat neviennozīmīgs kā mūžsenā dilēma par vistu un olu.
04.01.2017
D'vine ir spāņu tapu bārs, kur var baudīt izsmalcinātas tapas un atlasītus vīnus. D'vine atrodas ērtā vietā
31.12.2016
28.12.2016
Decembris viennozīmīgi ir svētku laiks, kad galdā tiek celti dažnedažādākie cienasti.
27.12.2016
Gards makaronu ēdiens ar sēnēm un liellopu gaļu
23.12.2016
Ziemassvētki ir ne tikai vissirsnīgākie un siltākie svētki, bet arī gada lielākais kulinārais izaicinājums ikvienai saimniecei, neatkarīgi no tā, vai viņa ir pieredzējusi pavāre vai arī tikai vēl mācās.
20.12.2016
Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām atrast it visā – nomainām savu ierasto dziesmu listi
19.12.2016
Ir klāt ziema. Pilsētu izgaismo lampiņu virtenes un gaisā jūtama piparkūku smarža - tas ir svētku gaidīšanas laiks. Baltic Beach Hotel & SPA aicina uz vairākām svinībām, lai svētku noskaņojums jūs pavadītu visas ziemas garumā.
19.12.2016
10.12.2016
Vakara sākums 31.12.16. plkst.20:00
10.12.2016
Ziemassvētku laiks ir brīnumu laiks, kad visi apmainās ar dāvanām, smaidiem un lielisku garastāvokli.
09.12.2016
09.12.2016
Maltītei bērniem ir jābūt daudzpusīgai, jo bērna augšanai un attīstībai ir nepieciešamas dažādas uzturvielas. Taču veselīgas ēdienreizes nodrošināšana vecākiem nereti sagādā izaicinājumu
08.12.2016
Par savām kulinārajām prasmēm nepārliecināti cilvēki vairās gatavot iespaidīgas maltītes. Taču patiesībā pietiek ar nelielu entuziasma devu, uzcītību un sekošanu labiem padomiem
08.12.2016
Katram ir ierasti ēdieni, kurus gatavojam biežāk, nekā gribētos. Lai nebūtu jātērē laiks un enerģija jaunu recepšu izmēģināšanā, ir veids, kā ierastos ēdienus mazliet atdzīvināt, – ar viskiju. Ne miņas no ierastā asuma, tikai patīkamas izmaiņas un garšu spēles, kas piešķir jaunu garšu buķeti.
07.12.2016
Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām
05.12.2016
Vagjū (Wagyu)ir šampanietis gaļas pasaulē. Vagjū atšķiras ar īpašu marmora izskatu, sulīgumu un aromātu
30.11.2016
Ikdienā pie vakariņu galda, ballītē pie bāra letes vai veikalā pie dzērienu plauktiem ne vienam vien pārim ir izvērtusies diskusija par dzēriena izvēli.
29.11.2016
Nav noslēpums, ka viens no veselīga dzīvesveida stūrakmeņiem ir pilnvērtīgs uzturs, kas nodrošina mūsu organismu ar tam nepieciešamajām uzturvielām un vitamīniem.
25.11.2016
“Rīgas Melnā Balzama” kausu šogad iegūst bārmenis no Ukrainas. Labākā no Latvijas bārmeņiem – Marina Vinogradova – 6.vietā.
25.11.2016
Ziemas tumšie vakari arvien vairāk liek palikt mājās, taču tas nav iemesls, lai nerīkotu ballītes. Tieši tagad ir laiks izkopt dzērienu gatavošanas prasmes un atklāt sevī īstu bārmeni. Lai dzērieni būtu nevainojami