Raksti
20.04.2017
"Avokado" sadarbībā ar restorāna "Hačapuri" šefpavāru Alekseju Pavgonenu 18. maijā, plkst.18:00, Tērbatas ielā 49/51, Rīgā, aicina uz semināru "Gruzijas nacionālā virtuve".
12.04.2017
11.04.2017
BBC pētījumā atklājās, ka, ļaujot šokolādei izkust mutē, tiek palielināta smadzeņu aktivitāte
07.04.2017
06.04.2017
05.04.2017
31.03.2017
Melnie pipari tiek uzskatīti par pasaulē visvairāk lietoto garšvielu. Taču, izrādās, piparus var izmantot neskaitāmos veidos, pat tādos, kādi mums līdz šim vispār nav ienākuši prātā.
29.03.2017
Maize daudzu cilvēku apziņā un uzturā ir svarīgs ikdienas pārtikas produkts, ko lielākā daļa iedzīvotāju uztver kā visnozīmīgāko pārtikas produktu ar vissenāko vēsturi.
29.03.2017
Lielākā daļa apelsīnu sulas ražotāju ar reklāmu starpniecību rosina domu, ka pakā pildītais produkts patiešām ir tīra sula – tik vienkārša un dabīga, ar vienu sastāvdaļu.
27.03.2017
21.03.2017
Latvijas zemnieku produktu virtuālajā tirgū
Zemniekuprodukti.lv ir iespēja ērti pasūtīt un saņemt vietējo zemnieku gardumus- dārzeņus, augļus, garšaugus, piena produktus, olas, sulas, svaigu un kūpinātu gaļu, un daudz citu lauku labumu
14.03.2017
Teorētiskas un praktiskas zināšanas par Gelato
08.03.2017
Sieviešu diena ir labākais laiks, kad izrādīt savas jūtas jaunkundzei
07.03.2017
Lai pasargātu sevi un savu biznesu no naudas viltojumiem, NRDATA POS uzņēmums piedāvā izmantot vienkāršu un lētu risinājumu – VALŪTAS DETEKTORU!
02.03.2017
Gatavosim: Uzkodu – pikantie baklažāni; Hinkali ar diva veida pildījumiem; Hačapuri ar gruzijas sieru
26.02.2017
Cik daudz zini par mums tik ierasto ēdienu- pankūkām?
25.02.2017
Saviesīga pasēdēšana nav iedomājama bez apetīti rosinoša uzkodu galda, kura neatņemama sastāvdaļa ir arī gardas un bagātīgas dip mērcītes.
24.02.2017
Mājās gatavoti zivju pirkstiņi ir lielisks veids, kā pierunāt bērnus ēst vairāk zivju. Un to pagatavošana nemaz nav tik sarežģīta, ir pārliecināts nenogurdināmais britu pavārs Džeimijs Olivers.
23.02.2017
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās Profesionāļu Dienās ar Mišelina vērtēšanas sistēmai veltītu aizraujošu lekciju
23.02.2017
Atverot jaunu bāru, kafejnīcu vai restorānu, ir nepieciešams iegādāties kases aparātus vai kases sistēmas.
23.02.2017
Viesmīlim jāstrādā ar iedvesmu un pozitīvu attieksmi.