Raksti
02.02.2016
Kas gan ir labāks par rīta sākumu
29.01.2016
''Elektroniskā rinda" ir R-Keeper restorānu uzskaites sistēmas jauns
25.01.2016
Ir vietas, uz kurām gribētos nākt vēl un vēl, kā arī tādas, kurām
gribētos iet ar līkumu. Lielā mērā tas atkarīgs no tā, kā mēs šai vietā
esam jutušies un ko piedzīvojuši. Nevar noliegt, ka restorāna,
kafejnīcas, visnīcas vai arī veikala un citas iestādes imidžu lielā
mērā veido apkalpojošais personāls.
21.01.2016
14.01.2016
Pasaulē slavenākais pavārs Džeimijs Olivers
09.01.2016
Arvien vairāk cilvēku Eiropā pievērš uzmanību veselīgam uzturam
08.01.2016
Lai arī pasaulē ir daudz dažāda lieluma un kvalitātes viesnīcu
08.01.2016
Tiem, kam Jaunā gada apņemšanos sarakstā iekļauts veselīgs dzīvesveids
05.01.2016
05.01.2016
03.01.2016
Vīns nav vienkārši alkoholisks dzēriens, tas ir īpašs ar to, ka tam ir bezgalīgi daudz garšas nianšu, ko var izjust tikai īpaši izbaudot vīna dzeršanas procesu. Vīnu degustēšana var kļūt par piedzīvojumu, ja to iemācās darīt pareizi.
29.12.2015
28.12.2015
23.12.2015
23.12.2015
Pēc latviešu tautas tradīcijām Ziemassvētkos uz galda jābūt deviņiem ēdieniem
22.12.2015
Šie kraukšķīgie cepumi būs lielisks gardums ikvienā Ziemassvētku
17.12.2015
Ziemassvētki latviešiem kopš seniem laikiem ir gada bagātākie svētki
17.12.2015
20.decembrī, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā no plkst.10:00 līdz plkst.16:00 norisināsies Ziemas saulgriežu svētki un Bluķa vakars.
16.12.2015
Šefpavārs Gints Aizupietis: gribi tikt pie naudas? Ziemassvētkos mielojies ar zivi!
14.12.2015
Latgalē paveras gleznaina un acīm tīkama dabas ainava, ko papildina baznīcu torņi.
09.12.2015
Ziemassvētki ir laiks, kuru atzīmē plaši atzīmē gandrīz katrā Eiropas valstī. Piedāvājam populārus galamērķus, lai savus svētkus un pelnītās brīvdienas padarītu vēl īpašākus.