Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

17.03.2016

Lieldienu makarūni (recepte)


Sastāvdaļas

100 g mandeļu 
300 ml Dansukker pūdercukura 
3 olu baltumi 
50 ml Dansukker baltā smalkā cukura 
Dzeltenā pārtikas krāsviela

Pildījumam 
100 g Filadelfijas siera 
100 ml Dansukker pūdercukura 
1/2 g safrāna 

Mandeles blanšē, atbrīvo no mizām un sadrupina, samaisa ar pūdercukuru. Olu baltumus uzputo ar mikseri. Pievieno cukuru un sakuļ visu cietās putās. Uzmanīgi iecilā mandeļu un pūdercukura maisījumu.

Ar konditorejas tūtiņu vai karoti pa mazam gabaliņam izliek mīklu uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru. No visas masas vajadzētu iznākt apm. 40 cepumiem. Ļauj nostāvēties 15 minūtes, tad cep krāsns apakšējā daļā 150 °C apmēram 12-15 minūtes.

Ar cepamo papīru cepumus pārceļ no plāts uz režģa un ļauj atdzist. Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas. Apsmērē ar pildījumu pusi cepumu un virsū saliek otru pusi. Uzglabā vēsā vietā.

  

Saistītie raksti

Karstais dzēriens Chai Latte ir populārs visā pasaulē
Ātra un veselīga maltīte karstā vasaras dienā – steiks uz grila ar svaigiem salātiem
26. aprīlī seminārs- "Vom Fass" produkcijas klāsts
Iepazīsti Latvijas vīndaru meistardarbus.
2019. gadā sasniegts augstākais ārvalstu ceļotāju skaits un izdevumu apjoms Latvijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts