Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.04.2016

Pavasara Rīgas Restorānu nedēļa

Rīgas Restorānu nedēļa notiek divas reizes gadā – pavasarī un rudenī. 2016.gadā restorānu nedēļas notiks no 16. - 22. maijam un no 10.-16.oktobrim.

Tās laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

Avots: liveriga.com

  

Saistītie raksti

Balzams mundrumam nav tas pats kas balzams matiem jeb Neparasti jautājumi, ko „Latvijas balzams’’ saņem no patērētājiem un partneriem
Lai neiekļūtu neērtā situācijā restorānā
Izdevīgas cenas Waring® produkcijai no Baltic Master
7 padomi no vīnziņa Raimonda Tomsona
Medījumu gaļa ir veselīgs gardums, izmēģini stirnas cepeti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts