Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

Ķirbju zupa- recepte
13. oktobris plkst. 18:00 Pavārkurss ar Gati Grosbergu – Marokas ēdienu variācijas
Aktuālā tēma, kur mācīties tālāk? Bardepartament var kļūt par profesionālu bārmeni!
Mencas fileja ar tomātu mērci un makaroniem- recepte
Grilēts liellopu filejas steiks- tik gardi, ka mēli var norīt! (RECEPTE)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts