Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

Sasildīt sevi „no iekšpuses”
HoReCa ABC- kas nepieciešams, lai saskaņotu restorāna vasaras terasi
Horeca ABC. Ideālās pannas meklējumos
Bezalkoholiskie siltie kokteiļi aukstām ziemas dienām
Tipiskais ziemeļu augs – bērzs


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts