Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

Biopārtika Vācijas tirgū-konference pārcelta uz 2022.g. 9. martu
Aizsērējusi kanalizācija – jācīnās ar cēloņiem nevis sekām
Četras pārsteidzošas mērces grila ēdieniem
Metos profesionālo virtuves iekārtu izpārdošana
Kā viegli un ātri pagatavot ēdienu vakarā pēc garās un nogurdinošās darba dienas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts