Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.03.2016

Svaigas uzkodas

3 paprikas ( dzeltenā, sarkanā un oranžā), izņet sēklas un sagriet trijstūrīšo
¼ tase skābā krējuma
1 tējk. laima sulas
1 svaigs gurķis, sagriezt kubiņos
½ glāze ķiršu tomāti
½ avokado, sagriezt kubiņos
3 ēdamk. rīvēta siers

Pagatavošana:

Atbrīvo papriku no sēklām un sagriež trijstūrīšos, kārto uz šķīvja.

Saputo krējumu un laima sulu nelielā bļodiņā.

Uz katras paprikas trijstūrīša uzliek karoti saputotā krējuma ar laimu, virsū liek gurķi, tomātiņus, avokādo, un sieru.

  

Saistītie raksti

Uztura mācība. Cik veselīgas ir paku sulas
Nedēļas pusdienu piedāvājums Viesistaba Vintage
11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi
Latvijas Pavāru Klubs sadarbībā ar Farm Frites aicina uz semināru
Mācību centrs „BUTS” aicina noņemt barjeras.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts