Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2016

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 












  

Saistītie raksti

Bluķa vakars un Ziemas saulgriežu svētki Brīvdabas muzejā
Efektīva virtuves displeja sistēma – izcilam servisam
IBA – vieta, kur satiekas aroda meistari
13. oktobris plkst. 18:00 Pavārkurss ar Gati Grosbergu – Marokas ēdienu variācijas
Jāņu siers (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts