Raksti
Garda kafija Līgo nakts mundrumam
Garneles ar laima sviestu (recepte)

Dažas idejas Līgo mielastam
Nenogatavinātais ķimeņu siers labi garšos vienkārši sagriezts šķēlītēs ar piemērotu dzērienu.
Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi (recepte)

Vasaras ogu kalendārs
Vasarai sākoties, mūsu ēdienkarti saldāku un krāsaināku padara sulīgās zemenes, kazenes, jāņogas un citas ogas, kas ne tikai izcili garšo, bet ir arī veselīgas.
Grilētu maltīšu cienītājiem
Lustīga līgošana Dzegužkalnā

23. jūnijā Līgo svētkus Rīgā, sekojot latviešu tautas tradīcijām un baudot vērienīgu
HoReCa darbinieku darba specifika
Dažādu darbinieku aptauju rezultāti liecina, ka aptuveni 47,5%
darbiniekiem, kuri strādā viesnīcu, restorānu un sabiedriskās
ēdināšanas nozarē, ir desmit vai vairāk stundu gara darba diena vismaz
reizi mēnesī. Vidēji HoReCas nozarē strādājošie nedēļā nostrādā 43,4
stundas.
Kā cept zivis

Vispirms zivs ir jānotīra, jānomazgā
Šodien Vērmanes dārzā sāksies Latviabeerfest 2016
Vērmanes dārzā,plkst.15.00 oficiāli atklās LATVIABEERFEST2016
Garda medus kūka gatavota tvaika cepeškrāsnī

Rabarberu sezona ir klāt (receptes)

Zemeņu un rabarberu mafini ar drupaču pārklājumu
Rīgas restorānu nedēļa priecēs gardēžus jau nākamnedēļ

Nākamnedēļ, no 16. līdz 22. maijam Rīgā
Gardās receptes brīvdienu maltītēm
Pavasara Rīgas Restorānu nedēļa

Džeza dienas Kalnciema kvartālā
Kur izmanto slokšņu durvis

Mencas fileja (recepte)
Garšīgi, viegli pagatavojami kruasāni (recepte)

Lieldienu deserts
