Raksti
07.07.2016
Mētras (Mentha) ir viens no daudzveidīgākajiem augiem gan šķirņu un izskata
05.07.2016
Piena pārstrāde ir otra lielākā Latvijas pārtikas rūpniecības nozarēm,
05.07.2016
Zaubē pie Augšezera un Lejasezera, muižas parkā (Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ietvaros)
04.07.2016
Kuri dārzeņi ir veselīgāki vārīti vai zaļi, tā ir tēma, kura varētu izraisīt karstas diskusijas.
04.07.2016
Fruktoze ir dabīgs cukurs, ko satur augļi
23.06.2016
21.06.2016
20.06.2016
Jāņos jeb vislatviskākajos svētkos izsenis galdā celti ēdieni
20.06.2016
20.06.2016
16.06.2016
16.06.2016
Nenogatavinātais ķimeņu siers labi garšos vienkārši sagriezts šķēlītēs ar piemērotu dzērienu.
15.06.2016
14.06.2016
Vasarai sākoties, mūsu ēdienkarti saldāku un krāsaināku padara sulīgās zemenes, kazenes, jāņogas un citas ogas, kas ne tikai izcili garšo, bet ir arī veselīgas.
10.06.2016
07.06.2016
23. jūnijā Līgo svētkus Rīgā, sekojot latviešu tautas tradīcijām un baudot vērienīgu
06.06.2016
Dažādu darbinieku aptauju rezultāti liecina, ka aptuveni 47,5%
darbiniekiem, kuri strādā viesnīcu, restorānu un sabiedriskās
ēdināšanas nozarē, ir desmit vai vairāk stundu gara darba diena vismaz
reizi mēnesī. Vidēji HoReCas nozarē strādājošie nedēļā nostrādā 43,4
stundas.
01.06.2016
Vispirms zivs ir jānotīra, jānomazgā
25.05.2016
Vērmanes dārzā,plkst.15.00 oficiāli atklās LATVIABEERFEST2016
16.05.2016
14.05.2016
Zemeņu un rabarberu mafini ar drupaču pārklājumu