Raksti
03.05.2018
Restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem
02.05.2018
Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās. Pagaršo siera kūkas saldējumu, kā arī pagatavo mazās siera kūciņas vai arī kārtaino siera kūku. Ar aveņu, karameļu un citrona garšu nekad nenokļūdīsies!
24.04.2018
Pavasaris ir pozitīvu pārsteigumu, atklājumu un arī ieguvumu laiks. To visu saviem klientiem un visiem interesentiem šajā gada gaišajā laikā sagādājis ARKOLAT
18.04.2018
Nav noslēpums, ka vistas gaļa satur daudzas un dažādas mūsu organismam vērtīgas uzturvielas
16.04.2018
Gards 'sous vide' gatavots lasis, kas pasniegts ar atsvaidzinošu citrusu želeju
31.03.2018
31.03.2018
Sīpolu mizas pie malas - laiks Lieldienās ieviest nedaudz tālo austrumu tradīciju!
21.03.2018
Gan dzērienu, gan ēdienu pagatavošana un galda kultūra ir neizsmeļami plaša pasaule, kurā ik brīdi parādās daudz dažādu jaunumu, mainās modes tendences un rodas jauni praktiski izgudrojumi.
16.03.2018
Kaut arī līdz vasarai vēl pāris mēneši jāpagaida, šis ir pēdējais laiks gatavoties kafejnīcas vai restorāna vasaras terases atvēršanai.
14.03.2018
Vakar, 13.martā, tirdzniecības centrā Spice tika atklāta izstāde Vins de Bordeaux. Bordo vīna dārziem veltītā izstāde caur fotogrāfijām atklāj reģiona neticamo daudzveidību
07.03.2018
Kopš karstā dzēriena Chai Latte popularitāte pārkāpusi savas dzimtenes robežas Indijā,saldi pikantās garšas iekarojušas garšas kārpiņas visā pasaulē
05.03.2018
Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā.
05.03.2018
Saistībā ar jaunu tiešo reisu Rīga-Bordo, ko no 3.jūnija piedāvās lidsabiedrība airBaltic, Horeca.lv piedāvā Bordo karstāko notikumu apskatu šajā vasarā.
02.03.2018
Bezmaksas ielūgums uz konferenci
02.03.2018
Nedrīkst ēst produktus ar E-621 (nātrija glutamāts) sastāvā. Nātrija glutamāts ir garšas pastiprinātājs. Labāk ēdiet produktus, kuriem ir dabiskas garšvielas.
01.03.2018
Vakar, 28. februārī, Latvijas lidsabiedrība airBaltic sadarbībā ar organizāciju Bordeaux Tourist & Convention un aģentūru Atout France godināja tuvojošos reisa Rīga - Bordo atklāšanu ar pasākumu
26.02.2018
Lietuvas galvaspilsētā no 2. līdz 4. martam norisināsies viens no lielākajiem amatnieku darinājumu gadatirgiem Baltijas valstīs
14.02.2018
12.02.2018
Katru gadu 13. februārī svinam Starptautisko pankūku dienu. Piedāvājam gardu pankūku recepti
11.01.2018
Ēdienkarte ir auksto, karsto uzkodu, karsto ēdienu, saldo ēdienu,
karsto
11.01.2018
Neapstrādāti lapu salāti ir ļoti uzturvielām bagāti un ar zemu kaloriju sastāvu.