Raksti
05.07.2018
Kamēr visā pasaulē šo sestdien tiks svinēta Starptautiskā Šokolādes diena, saldumu ražotāji brīdina, ka iecienītais kārums var arī beigties
04.07.2018
Svētkus var baudīt, izdzīvot un izgaršot. Jā, tieši izgaršot kā garīgi, tā fiziski. Tā tas ir arī ar Dziesmu svētkiem
14.06.2018
Šis stāsts ir par kokosriekstu eļļu*, kas ir ne tikai ļoti garda, aromātiska un vērtīga pārtikas eļļa, bet arī
10.06.2018
Vasara ir laiks, kad notraušam no grila putekļus un palutinām savas garšas kārpiņas ar dažādiem grilējumiem
15.05.2018
Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes
15.05.2018
03.05.2018
Restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem
02.05.2018
Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās. Pagaršo siera kūkas saldējumu, kā arī pagatavo mazās siera kūciņas vai arī kārtaino siera kūku. Ar aveņu, karameļu un citrona garšu nekad nenokļūdīsies!
24.04.2018
Pavasaris ir pozitīvu pārsteigumu, atklājumu un arī ieguvumu laiks. To visu saviem klientiem un visiem interesentiem šajā gada gaišajā laikā sagādājis ARKOLAT
18.04.2018
Nav noslēpums, ka vistas gaļa satur daudzas un dažādas mūsu organismam vērtīgas uzturvielas
16.04.2018
Gards 'sous vide' gatavots lasis, kas pasniegts ar atsvaidzinošu citrusu želeju
31.03.2018
31.03.2018
Sīpolu mizas pie malas - laiks Lieldienās ieviest nedaudz tālo austrumu tradīciju!
21.03.2018
Gan dzērienu, gan ēdienu pagatavošana un galda kultūra ir neizsmeļami plaša pasaule, kurā ik brīdi parādās daudz dažādu jaunumu, mainās modes tendences un rodas jauni praktiski izgudrojumi.
16.03.2018
Kaut arī līdz vasarai vēl pāris mēneši jāpagaida, šis ir pēdējais laiks gatavoties kafejnīcas vai restorāna vasaras terases atvēršanai.
14.03.2018
Vakar, 13.martā, tirdzniecības centrā Spice tika atklāta izstāde Vins de Bordeaux. Bordo vīna dārziem veltītā izstāde caur fotogrāfijām atklāj reģiona neticamo daudzveidību
07.03.2018
Kopš karstā dzēriena Chai Latte popularitāte pārkāpusi savas dzimtenes robežas Indijā,saldi pikantās garšas iekarojušas garšas kārpiņas visā pasaulē
05.03.2018
Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā.
05.03.2018
Saistībā ar jaunu tiešo reisu Rīga-Bordo, ko no 3.jūnija piedāvās lidsabiedrība airBaltic, Horeca.lv piedāvā Bordo karstāko notikumu apskatu šajā vasarā.
02.03.2018
Bezmaksas ielūgums uz konferenci
02.03.2018
Nedrīkst ēst produktus ar E-621 (nātrija glutamāts) sastāvā. Nātrija glutamāts ir garšas pastiprinātājs. Labāk ēdiet produktus, kuriem ir dabiskas garšvielas.