Raksti
16.03.2018
Kaut arī līdz vasarai vēl pāris mēneši jāpagaida, šis ir pēdējais laiks gatavoties kafejnīcas vai restorāna vasaras terases atvēršanai.
14.03.2018
Vakar, 13.martā, tirdzniecības centrā Spice tika atklāta izstāde Vins de Bordeaux. Bordo vīna dārziem veltītā izstāde caur fotogrāfijām atklāj reģiona neticamo daudzveidību
07.03.2018
Kopš karstā dzēriena Chai Latte popularitāte pārkāpusi savas dzimtenes robežas Indijā,saldi pikantās garšas iekarojušas garšas kārpiņas visā pasaulē
05.03.2018
Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā.
05.03.2018
Saistībā ar jaunu tiešo reisu Rīga-Bordo, ko no 3.jūnija piedāvās lidsabiedrība airBaltic, Horeca.lv piedāvā Bordo karstāko notikumu apskatu šajā vasarā.
02.03.2018
Bezmaksas ielūgums uz konferenci
02.03.2018
Nedrīkst ēst produktus ar E-621 (nātrija glutamāts) sastāvā. Nātrija glutamāts ir garšas pastiprinātājs. Labāk ēdiet produktus, kuriem ir dabiskas garšvielas.
01.03.2018
Vakar, 28. februārī, Latvijas lidsabiedrība airBaltic sadarbībā ar organizāciju Bordeaux Tourist & Convention un aģentūru Atout France godināja tuvojošos reisa Rīga - Bordo atklāšanu ar pasākumu
26.02.2018
Lietuvas galvaspilsētā no 2. līdz 4. martam norisināsies viens no lielākajiem amatnieku darinājumu gadatirgiem Baltijas valstīs
14.02.2018
12.02.2018
Katru gadu 13. februārī svinam Starptautisko pankūku dienu. Piedāvājam gardu pankūku recepti
11.01.2018

Ēdienkarte ir auksto, karsto uzkodu, karsto ēdienu, saldo ēdienu,
karsto
11.01.2018
Neapstrādāti lapu salāti ir ļoti uzturvielām bagāti un ar zemu kaloriju sastāvu.
27.12.2017
Vecgada vakars – tās ir lielās vakariņas ģimenes lokā, ballītes un jaukas tikšanās ar draugiem.
26.12.2017
A/s “Dobeles dzirnavnieks” iesaka 3 viegli pagatavojamas, gardas un skaisti noformējamas Ziemassvētku receptes.
27.11.2017
“Rīgas Miesnieks” pirmajā sabalansētā uztura meistarklasē uztura speciāliste Līga Balode dalījās ar mūsdienīga veselīga uztura pamatprincipiem, kā arī veidiem, kā efektīvi orientēties produktu klāstā
03.11.2017
Lai ātri pagatavotu gardu ēdienu, nevajag daudz: pareizi un gudri apvienotas piecas galvenās sastāvdaļas, uzskata britu pavārs Džeimijs Olivers.
01.11.2017
Siguldas Restorānu nedēļas laikā, no 6.-12. novembrim, viesi aicināti baudīt trīs ēdienu maltītes deviņos Siguldas un apkaimes restorānos
11.10.2017
Pagājušajā nedēļā Rīgā viesojās leģendārais konjaka pazinējs Žans Mišels Košē, pastāvīgais Hennessy nama vēstnieks jau 26 gadus.
10.10.2017
Zināms, ka japāņu virtuve tiek uzskatīta par vienu no labākajiem pasaulē. Publicējam dažus dārgākos top ēdienus.
05.10.2017