Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

03.05.2018

No 7.05.18.- 13.05. 18.notiks Rīgas restorānu nedēļa

Restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti.

Visu nedēļu ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt konkrētās sezonas labākos produktus, kurus pagatavo pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

 














 

  

Saistītie raksti

Karstvīns svētku noskaņai
HoReCa ABC- Viesnīcu darbinieki
Latviešu un ābolu kulinārā saikne. Kā no jauna pagatavot ābolus?
Starptautiskā pankūku diena: 8 neierasti pankūku pasniegšanas veidi
Saldējuma deserts ar melnajiem pipariem un zemenēm (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts